Les sèniors es classifiquen per la fase d'ascens (46-52)

Després de l'amarga derrota de la setmana passada, s'havia de guanyar un dels dos últims partits per assegurar-se una plaça en el campionat de fase final de Mallorca. El primer quart de les nostres no donava moltes alegries ja que ens quedàrem amb 7 punts i no es pot anotar la primera cistella de joc fins el minut 5. Per la seva banda les locals sortien amb ganes i amb una declaració d'intencions d'intentar imposar el seu ritme alt amb transicions i joc ràpid, nota d'això els seus 16 punts en aquest quart.

El segon quart ja va ser per a les nostres jugadores que quan treuen el bàsquet que tenen dins, les opcions en atac són tantes com jugadores té l'equip, en els primers compassos del segon quart l'encert es trobava en les mans de Bàrbara que amb 6 consecutius deixava el marcador ja una mica més ajustat 16-13, al minut 5 del segon quart, a partir d'aquí es càrrec molt el joc interior amb una Tania molt superior a la pintura, llàstima que no tragués partit als 6 tirs lliures consecutius. El quart era molt clar per a les nostres amb un parcial de 4-13, la qual cosa demostra que l'equip pot defensar amb molta intensitat quan s'ho proposa. El marcador al descans igualat a 20.

El tercer quart arrencava amb un dur parcial de 8-0 les locals amb dos triples i dos tirs lliures, però ens va reposar del parcial amb bons minuts de Joana Martín que ens portava al final del tercer quart amb un marcador de 37-33.

L'arrencada de l'últim quart tenia com a protagonista Neus Cifre que treia el seu canyell a passejar amb dos triples consecutius més una cistella de dos li donava la volta al marcador (llàstima que hagués de anar a la banqueta per la seva quarta falta), que reflectia 38 - 41 a falta de 7 minuts per al final. Des d'aquest minut ens fèiem novament forts en defensa sobretot dins, on Marien, Tanya i Joana van ser sempre un mur difícil de superar per les locals. En aquests instants i amb bandera per part de l'equip de Jovent sortia la classe de Joana Cifre que va administrar perfectament l'avantatge del nostre equip, passant per la línia de personal pràcticament cada vegada que l'equip rival intentava pressionar.

Al final important victòria per 46-52 que ens assegura una plaça per a la final del campionat de Mallorca, que era l'objectiu des del principi de temporada. Tot i haver estat una temporada amb alts i baixos en el joc podem dir que hem complert l'objectiu esportiu. Com a nota negativa i ens és la primera vegada el trist 15 de 29 en tirs lliure, poc més del 50%.

Anotadores: Cati 2, Marien 4 (2 / 5 Tl.), Joana 10, Joana Cifre 10 (8 / 14 Tl.), Marian 6 (1 / 2 Tl.), Bernarda 2, Bàrbara 6 (2 / 2 Tl.), Tanya 2 (2 / 6 Tl.), Neus 10. La qual cosa significa que totes les jugadores que van saltar a la pista van anotar.