Els infantils tornen a tancar el marcador (24-74)

phoca_thumb_m_foto010Partit de ressaca després del campus. Els nostres jugadors tot i guanyar varen notar el cansament del campus, així com la falta d'entrenament per part dels que no varen anar al campus. El partit va començar amb el nostre equip fallant molts llançaments fàcils, però tot i això el resultat del primer quart va ser favorable per 4 a 19. Al segon quart les coses varen continuar igual i el nostre equip va anar al descans ja amb el partit sentenciat, 11 a 41. A la segona part es va seguir amb la mateixa línia.

El resultat final del partit va ser de 24 a 74, ja que el nostre equip va aconseguir tancar el marcador a falta de 5 minuts pel final del partit.

Destacar que tots els jugadors varen anotar, destacar en aquest apartat en Juan Abel amb 18 punts. Un altre jugador destacat del partit va ser en Josep que va dirigir molt bé l'equip i va anotar 9 punts. També donar l'enhorabona a n'Igor pel bon partit ja que va anotar 7 punts.