Bon inici del Primera autonòmica a Llucmajor (54-63)

phoca_thumb_m_foto013Primer partit de la temporada a fora camp a una pista d'un equip acabat d'ascendir, amb bastants jugadors veterans, el que fa que sigui un equip ordenat i amb saber estar dins la pista. El partit va començar amb un parcial desfavorable de 10-4, en el que la nostra defensa donava moltes facilitats a l'altre equip, que aconseguien cistelles molt properes a l'anella.

Poc a poc vàrem anar ajustant la nostra defensa evitant cistelles fàcils, mentres que en atac començàvem a anotar de manera més fluïda arribant a finals des primer quart amb un 16-14.

En el segon quart, tot i anar fent rotacions, l'equip va mantenir el nivell en atac i va pujar un poquet l'intensitat en defensa, encara que vàrem donar moltes segones opcions en forma de rebots en atac, opcions que no va saber aprofitar l'equip contrari. Destacar la bona tasca d'en Josep Miquel Gomila, el qual va fer una molt bona feina tan en atac com en defensa. Al descans el marcador era de 21-28.

Els primers minuts del tercer quart havíem d'intentar augmentar l'avantatge, però l'equip contrari va pujar l'intensitat de la defensa i poc a poc es va acostar al marcador fins arribar al minut 29 amb empat a 39 punts. En aquest moment l'equip va mantener la calma i un triple d'en Gregory i dos tirs lliures d'en Joan Ramis varen deixar el marcador de 39-44 al final del tercer quart.

Un bon inici de darrer quart va fer aconseguir un màxim avantatge de 12 punts; a partir d'aquí l'equip contrari va començar a fer atacs precipitats i faltes per intentar que el temps no corregués. Només la falta d'encert en els tirs lliures (8/16) i qualque pèrdua en els minuts finals varen fer perillar el resultat, que finalment va ser de 54-63.

Comentar la bona actitud de tots els jugadors, independentment dels minuts jugats per cadascun d'ells. Esperem que així sigui en tots els partits, siguin o no siguin favorables. Enhorabona a tots i a pel pròxim...