Derrota per la mínima (65-66)

phoca_thumb_m_foto009Primer partit com a local contra un equip també molt jove, que venia de guanyar el seu primer partit al Calvià, en teoria un dels clars candidats a quedar entre els 3 primers del grup.

El partit va començar amb més encert en atac que en defensa; en el minut 3 el marcador era de 6 a 6. En els 4 minuts següents 1 triple i un 2+1 a favor del Molinar varen facilitar un parcial de 2 a 10 en contra, passant a ser el marcador de 8 a 16 en el minut 7. Uns quants canvis i un minut per aturar l'escapada de l'altre equip varen fer que el resultat parcial dels 3 darrers minuts del quart fos de 8 a 2; destacar dues cistelles en transició d'en Miquel Socies i una molt bona feina davall cistella d'en Rafa Rodríguez. El marcador al final del primer quart era de (16-18).

Els 7 minuts del segon quart els dos equips vàrem anar alternant cistelles, tant és així que el marcador al minut 17 era d'empat a 25 punts. Amb 4 punts consecutius a favor, pareixia que podríem agafar avantatge per arribar al descans, però un altre parcial en contra de 2-9 va fer que ens anéssim al descans 4 punts per sota (35-39).

Al descans vàrem aprofitar per parlar de la bona feina feta tan en atac com en defensa, però que era molt important evitar els parcials en contra, ja que després són punts molt complicats de recuperar. 2 cistelles al principi del tercer quart posaven l'empat a 39, però 3 minuts en els que vàrem estar molt despistats tan en atac com en defensa varen donar com a resultat un parcial de 0-10. A 2 minuts del final del quart el marcador era de 44-55, és a dir, un màxim desavantatge d'11 punts. El canvi de defensa a zona i uns quants atacs anotant amb certa fluïdesa varen ajustar el marcador fins a 4 punts al final del tercer quart (51-55).

Ens esperava un darrer quart molt emocionant, i així va esser, i més quan faltant 3 minuts per acabar ens vàrem posar per davant 60-58. Però una altra vegada un parcial de 0-6 ens va deixar el partit molt complicat, ja que a falta d'1 minut el marcador era de 60-64 en contra. Tot i així vàrem arribar als darrers 17 segons només 1 punt per davall i possessió pel Molinar, els quals varen intentar anotar a falta de 7 segons per acabar el partit; el seu tir no va entrar i, tot i agafar el rebot, només vàrem tenir temps per intentar una cistella impossible des del mig camp. El resultat final va ser de 65-66.

Vull destacar la lluita de tot l'equip fins al darrer segon de partit, i el gran partit d'en Pau Ribas, sobretot en defensa, el qual ha ajudat molt a l'equip amb una pressió contínua damunt el base contrari.

Els resultats de la jornada demostren que serà un grup molt igualat, així que a seguir treballant per a intentar aconseguir el primer objectiu; intentar estar entre els 3 primers d'aquesta 1ª fase. Enhorabona al Molinar per la treballada victòria.