Els sèniors dónen la sorpresa a Calvià (58-60)

Victòria molt important l'aconseguida ahir a Calvià, ja que ens classifica matemàticament entre els 3 primers de grup; entrant així en el grup d'equips que lluitaran pel títol.

El Calvià, amb 6 victòries consecutives, no era el rival més adequat per acabar d'enllestir la bona feina feta fins aleshores a la lliga. El partit va començar amb un parcial al nostre favor de 2-14 (minut 6), basat sobretot en una intensitat defensiva molt bona i en un encert molt alt en atac, on l'equip cercava moltes situacions properes a cistella. Els darrers 4 minuts del quart el Calvià va reaccionar, com era d'esperar, reduïnt un poc la diferència fins al 11-20. Vull destacar la bona feina feta, sobretot en defensa, per tot l'equip en aquest primer quart.

En el segon quart vàrem baixar l' intensitat en defensa, cosa que va saber aprofitar el Calvià per anotar cistelles fàcils; a més, en atac no teníem la suficient paciència per cercar bones situacions de tir, el que va fer que en aquest quart només ficàssim 4 cistelles en joc, tres de les quals les va anotar en Juan Andrés, deixant el marcador al descans en un 33 - 29.

Els primers minuts del tercer quart eren molt importants ja que no podíem deixar que el Calvià continuàs anotant amb tanta facilitat. En els 4 primers minuts la nostra defensa va tornar a millorar, pero en atac ens precipitàvem, el que va fer que, amb un triple del Calvià s'arribàs al màxim desavantatge del partit (41 - 33). A partir d'aquí, un parcial a favor de 0-10 ens va col.locar per davant quan només quedava per jugar el darrer quart (41 - 43).

Pero un altre parcial, aquesta vegada en contra de 13- 4 en els 7 primers minuts ens deixava 7 punts per davall (54 - 47); aquí pareixía que el partit ja estava molt difícil, pero un espectacular triple d'en Felip va tornar a ficar-nos de ple dins el partit; i aquesta vegada els 2 darrers minuts vàrem defensar amb molt encert, cosa que va "amagar" les errades en atac... Al final 58 - 60 i primer objectiu aconseguit.

Ara ens toca disfrutar d'aquest premi jugant amb el grup d'equips més ben classificats i veure fins on podem arribar... La setmana següent darrer partit d'aquesta primera fase a Bons Aires... Partit per a disfrutar, pero que s'ha d'intentar guanyar ja que encara no está definit qui será l'altre equip que ens acompanyarà a la següent fase, o el Llucmajor o el propi Bons Aires.