La fase final comença amb derrota (60-49)

Primer partit de l'any, a la pista de Bàsquet Pla, i primer partit de la lligueta d'ascens, en la que ens tocarà jugar amb els millors equips dels altres dos grups, a part de repetir contra el Calvià i el Bons Aires.

Vàrem anar a jugar a la pista d'un dels equips favorits per a disputar el campionat de Mallorca. Dir que en aquest partit si que l'equip va sortir enxufat, no regalant minuts com em fet en molts partits anteriors; així el marcador en els 5 primers minuts era de 6 -11 al nostre favor, amb un inspirat Joan Ramis autor de 7 dels 11 punts, amb triple inclòs.

Fins el minut 9 anàvem mantenint l'avantatge de 6 ò 7 punts, pero un parcial en contra en el darrer minut de 6 - 0 va deixar el marcador de 17 - 18 al final d'aquest primer quart.

En el segon quart ens va costar molt anotar, tant que llevat de 6 punts entre el minut 16 i el 18 només vàrem aconseguir una canasta en joc. Destacar que en defensa sí que vàrem mantenir una bona intensitat; el parcial d'aquest quart va esser d'empat a 8 punts, deixant un pobre 25 - 26 al descans. 1 triple d'en Felip només començar el tercer quart ens donava molta tranquilitat per intentar continuar la bona feina de la primera part, cosa que vàrem aconseguir fins al minut 26, on dos triples consecutius ens donaven un avantatge de 6 punts (33 - 39); pero un parcial en contra de 14 - 0 en 4 minuts va deixar el marcador al final d'aquest quart 47 - 39, deixant un darrer quart molt complicat.

En el darrer quart la distància no va fer més que augmentar, arribant a un màxim desavantatge de 14 punts (58 - 44) quedant només 1 minut per jugar. El marcador final va esser de 60 - 49. La feina feta durant la major part del partit va esser molt bona, però una baixada de concentració al final del tercer quart no ens va permetre lluitar per la victòria fins al final.

El diumenge següent, dia 16/01/2011, jugam contra un bon equip com és l'Esporles dins Alcúdia. Animau-vos a venir al pavelló abans d'anar a la revetlla de Sant Antoni a Sa Pobla.

Vull des d'aquí enviar una abraçada a n'en Sebas, el nostre estimat argentí que ens ha deixat temporalment per fer costat als seus... Esper que tot et vagi de primera, a tu i a tots els teus...