Segona derrota a la fase final (52-65)

phoca_thumb_m_foto001Després d'uns mesos sense jugar al nostre camp, teníem ganes de fer un bon partit i encetar el casiller de victòries, pero no va poder esser. Enfront vàrem tenir l'Esporles, un equip físicament molt superior i que va sabre aprofitar aquesta superioritat prop de la cistella.

Els primers minuts del partit cada equip intentava treure profit de les seves virtuts; mentres nosaltres intentàvem córrer i cercar penetracions ràpides, ells cercaven pilotes interiors per a poder treure profit de la seva superioritat sota taulers. Així en el minut 7 el marcador reflexava un igualat 11 - 13. Pero 3 minuts sense anotar una cistella en joc va fer que el desavantge al final del primer quart fos de 7 punts (12 - 19).

En el segon quart l'equip no va deixar anotar amb tanta facilitat i en atac seguíem en la mateixa línia; això sumat a un mal percentatge de tirs lliures per part de l'Esporles va fer que el marcador al descans fos un ajustat 26 - 27. Destacar de forma negativa les lesions d'en Pau Ribes i d'en Joan Ramis, ja que cap dels dos varen poder ajudar de forma activa a l'equip en la segona meitat.

En el tercer quart va passar a l'inrevés, en atac no trobàvem la manera d'anotar de forma fluida, mentre que ells tornaven a trobar posicions molt properes per anotar cistelles fàcils. Un parcial de 3 - 12 en els 6 darrers minuts del quart ens complicaven encara més les opcions de lluitar per a la victòria. El marcador en el minut 30 era de 33 - 42.

Amb l'equip defensant en zona per intentar dificultar les cistelles interiors, l'equip va fer uns bons primers 4 minuts del darrer quart, reflexat en un parcial de 11 - 6, que ens acostava a 4 punts (44 - 48) amb 6 minuts encara per jugar. Pero aquí és on encara hem de millorar molt si volem esser competitius contra aquest tipus d'equips, ja que no vàrem sabre jugar amb l'intensitat necessària. D'aquí al final va esser un monòleg de l'Esporles, que va anotar amb massa facilitat; el marcador final va esser de 52 - 65.

Esperem que tan en Pau com en Joan Ramis es recuperin el més aviat possible per poder preparar el difícil partit de la setmana següent dins Binissalem, equip que va perdre aquest diumenge el seu primer partit a casa en tota la temporada contra el Calvià. Ànims al.lots.