Encara no arriba la primera victòria de la segona fase (62-52)

El de Binissalem va ser el primer partit de la temporada en el que ens vàrem presentar justos d'efectius degut a les absències d'en Felip per temes personals i d'en Pau Ribes per lesió, i als tocats Joan Ramis i Gregory; aquests dos darrers varen poder ajudar a l'equip, això sí, després de no haver pogut entrenar en tota la setmana.

El partit va començar amb molt de ritme; la majoría dels atacs es resolien en els 10 primers segons de la possessió. El marcador al final del primer quart va ser de 18 - 16.

En els primers 4 minuts del segon quart vàrem sortir molt més enxufats que l'equip contrari, i amb un parcial de 4 - 9 ens vàrem col.locar per davant en el marcador (22-25). A tres minuts del descans, amb 27 - 29 al nostre favor, ens vàrem col·locar en zona per intentar canviar la dinámica del partit i poder augmentar l'avantatge, pero en lloc d'això vàrem començar a fer atacs molt precipitats i la zona no va fer baixar el seu encert anotador, tant que al descans el marcador era de 38 - 34.

En el temps de descans només havíem d'intentar mantenir la claredat d'idees en atac i pujar un poc més l'intensitat en defensa. I en els primers 5 minuts del tercer quart no vàrem fer ni una cosa ni l'altra, ja que un parcial en contra de 10 - 0 va deixar un marcador molt desfavorable als nostres interessos (48 - 34).

D'aquí al final del quart vàrem poder millorar una mica el resultat (52 - 42). Un darrer quart marcat pels nervis va fer impossible que poguessim lluitar per la victòria; el parcial de 10 - 10 d'aquest quart va deixar el marcador final en un pobre 62 - 52.

18 punts en 20 minuts donen molt poc marge de maniobra per intentar lluitar per a qualsevol partit. El primer pas per intentar tornar a la bona dinámica de la 1ª fase és venir a cada entrenament, i donar el màxim de cadascú per millorar el rendiment de tot el grup. Aquest diumenge jugarem dins Alcúdia contra el C.B. Calvià. És un altre partit contra un equip molt competitiu en el que hem d'intentar estrenar el caseller de victòries.