Derrota ajustada contra el líder Calvià (64-66)

phoca_thumb_m_foto012Partit molt igualat que no s'ha decidit fins a la darrera jugada, en la que em tengut la possibilitat de guanyar el partit... Ja era el tercer partit que jugàvem contra el Calvià, equip invicte en aquesta segona fase i que segur que estarà lluitant per les primeres posicions.

En aquest partit sí vàrem sortir enxufats; una bona defensa i un alt encert en el tir exterior (en aquest quart vàrem anotar 3 triples) ens va fer arribar al final del primer quart amb un petit avantatge de 19 - 13.

Dos triples consecutius i una cistella al poste baix al principi del segon quart ens va permetre disfrutar d'un màxim avantatge en el marcador de 27 - 19 al minut 13. Pero d'aquí al descans vàrem donar moltes facilitats en defensa, cosa que es va veure reflexat en un parcial en contra de 9 - 18, deixant el marcador en un igualat 36 - 37. El parcial de 17 - 24 en aquest segon quart demostra que la nostra defensa va deixar molt que desitjar.

Com sempre deim, els 5 primers minuts del tercer quart són molt importants, ja que qualsevol pèrdua de concentració et pot deixar fora de la lluita per la victòria. En aquest cas, el tercer quart va esser igualat gràcies al nostre encert des de la línia de tres punts, ja que vàrem tornar anotar 3 triples, però en aquest cas el parcial va ser de 16 -17, deixant el marcador 52 - 54 al final del quart. El partit anava camí d'un final molt disputat, i així va esser...

En aquest darrer quart ambdós equips vàrem pujar l'intensitat de les defenses, ja que cada punt podía decidir el partit cap a una o altra banda. A 18 segons del final en Miquel Socies va empatar el partit a 64 punts amb un gran triple. Aquesta vegada vàrem decidir tenir la darrera possessió de pilota, així que vàrem fer falta perque el Calvià anàs a la línia de tirs lliures; La decisió es va convertir en molt bona quan només varen anotar 1 dels dos tirs lliures, amb la qual cosa ens quedaven uns 15 segons per anotar una cistella per poder guanyar el partit. Com casi sempre en Miquel Socies va agafar la responsabilitat, i en una penetració a falta d'uns 5 segons va intentar anotar la cistella que necessitàvem, pero no va poder esser... El Calvià va agafar el rebot i amb una falta a la desesperada es va acabar el partit. El marcador final va esser de 64 - 66.

Partit molt competit durant els 40 minuts que ens ha d'ajudar a créixer per poder arribar a ser un equip més sòlid. Comentar que el pròxim diumenge tornam a jugar dins Alcúdia contra el Bons Aires.