Es resisteix la primera victòria (58-64)

Cinquè partit de la segona fase i seguim sense estrenar el nostre caseller de victòries. Tot i haver guanyat els dos partits de la primera fase al Bons Aires, sabíem que hauríem de treballar dur si volíem guanyar el partit.

El primer quart va ser d'igualtat total, on els dos equips intentàvem jugar amb els homes alts, essent el resultat al final de 15 - 14. Fins al minut 15 el partit duia el ritme que ens interessava a noltros, atacs estàtics en els que l'equip intentava trobar bones opcions de tir; així, el marcador era de 21 - 16.  Però com moltes vegades ens passa, un parcial en contra de 0 - 11 en uns minuts "alocats" en el que no sabíem ni on ens trobàvem va capgirar el marcador, per deixar-lo en el minut 18 en un 21 - 27. Amb uns quants canvis vàrem aconseguir que els 2 darrers minuts del quart deixassin el marcador més igualat al descans; 31 - 32.

Els dos darrers quarts varen ser calcats al primer quart, on els dos equips anàvem alternant avantatges mínimes, fins que a falta de 2 minuts el marcador era d'empat a 58 punts. Aquí és on tenim una de les vàries assignatures pendents, ja que en els darrers atacs no vàrem tenir la paciència per cercar la millor opció. En aquests dos darrers minuts, una errada incomprensible davall cistella, dos tirs lliures fallats, dos rebots en atac de l'equip contrari, una penetració fallada i una falta anti-esportiva són massa accions negatives per a intentar guanyar un partit igualat. Al final, 58 - 64.

No ens queda d'altre que seguir entrenant per a intentar aconseguir la primera victòria quan abans millor. Ho intentarem el proper diumenge dins Inca contra el Bàsquet Mallorca.