Una altra derrota en els minuts finals (69-55)

Seguim sense trobar el camí de la victòria en aquesta segona fase. Sabíem des del principi que el Bàsquet Mallorca, amb un equip carregat de jugadors en edat junior, proposarien un partit amb molt ritme; Depenía de noltros que el partit fos una mica més controlat, és a dir, no perdre pilotes, fer un bon balanç defensiu per evitar contraatacs, fer atacs llargs... I d'aquestes coses només n'aconseguírem unes quantes en el primer quart, ja que el balanç defensiu era bastant bo i no vàrem perdre més pilotes del compte, pero els atacs eren bastant precipitats, cercant quasi sempre un tir o una passada definitiva en els primers 10 segons. Tot i així vàrem arribar al final del quart amb un mínim desavantatge de 2 punts (15 - 13).

En el segon quart destacar el retorn de'n Biel Guardiola, que va tornar a jugar després de més de 2 mesos d'absència degut a unes llargues vacances a la seva segona terra, i el debut d'en Lauri, que esperem que sigui el primer partit de molts. En el segon quart vàrem regalar moltes possibilitats de tirs lliures a l'equip contrari, els quals varen tenir un bon percentatge (9/11 tirs lliures). La zona 1-3-1 que va posar en pràctica l'equip contrari ens va crear molts problemes a l'hora de trobar cistelles còmodes, ja que no teníem la paciència necessària per a donar una passada més. A més, vàrem perdre vàries possessions per falta d'intensitat i decisió en les nostres accions. El marcador a la mitja part era de 30 - 24.

Un triple i un 2+1 només començar el tercer quart ens va col.locar amb un màxim desavantatge de 12 punts (36 - 24); però durant la resta del quart vàrem treballar per a reduïr la diferència, fins a deixar-la en 7 punts quedant encara els darrers 10 minuts per jugar (44 - 37).

Un bon inici del darrer quart va deixar el marcador al minut 33 en empat a 47 punts; Però no vàrem sabre posar-nos per davant, i a partir d'aquí ens varen anotar 22 punts en poc més de 6 minuts, fent impossible poder lluitar per la victòria. El marcador final de 69 - 55 és exagerat però demostra que em de competir durant els 40 minuts si volem tornar a guanyar partits.