Derrota clara a Andratx (80-60)

phoca_thumb_m_foto003Continuam sense sebre guanyar en aquesta segona fase, tot i que aquest partit no era el més indicat per poder ser optimistes, ja que l'Andratx té un equip amb jugadors molt experimentats i que segur estarán en una de les 3 primeres posicions al final de la lligueta. Tot i això sabem que si estam concentrats durant els 40 minuts del partit podem competir amb qualsevol equip de la categoría. Però això és la tasca més complicada, mantenir una intensitat alta en atac i en defensa durant la major part dels minuts, independentment de qui estigui enmig de la pista.

El partit va començar amb molts problemes pel nostre equip per atacar la zona plantejada per l'Andratx, ja que els tirs exteriors no entraven i ens costava trobar als nostres homes interiors. A tot això em de sumar la facilitat amb la que ens anotaven; així al minut 6 el marcador era de 15 - 4 en contra. D'aquí al final del primer quart vàrem intentar pujar l'intensitat en defensa i trobar solucions en atac (19 - 11 al minut 10).

Un triple de'n Gregory només començar el segon quart ens acostava al marcador, pero només va ser un miratge, ja que un parcial en contra de 12 - 0 ens va col.locar a 17 punts de diferència al minut 16 (31 - 14). D'aquí al descans almenys vàrem sabre aturar la nostra sequera anotadora i així el desavantatge no va seguir augmentant al mateix ritme. Al minut 20 el marcador era de 41 - 22.

Vista la superioritat en tota la primera part vàrem decidir canviar la defensa a zona i donar més movilitat a la pilota en atac, intentant trobar un equilibri en el joc que ens ajudàs a anotar amb més fluïdesa. I sa veritat que ho vàrem aconseguir en el tercer quart. Una molt alta intensitat en defensa, sobretot en el joc prop de cistella, on vàrem sabre aturar el poderós joc interior de l'Andratx, un alt encert en el tir exterior (4 triples convertits en aquest quart), i unes quantes cistelles interiors ens varen acostar a només 4 punts al final d'aquest tercer quart (54 - 50 (13 - 28 en aquest quart)). Dir que aquest quart va ser per emmarcar, ja que es va jugar amb una intensitat molt alta en defensa i cercant diferents recursos en atac, no només cercant tirs exteriors.

Pero amb un equip com l'Andratx no basta fer un bon quart, fa falta mantenir el nivell bastants més minuts; I al principi del darrer quart, un parcial en contra de 20 - 2 en 8 minuts va decidir el partit. Els dos darrers minuts només varen servir per maquillar el marcador i deixar-lo en el 80 - 60 definitiu.

El proper diumenge tornam a jugar a Alcúdia contra l'Hostal Nadal de Sóller. Anem a intentar fer una bona setmana d'entrenaments; Només així aconseguirem tornar a trobar el camí de la victòria. Salutacions a tothom.