DAKOTA ALCÚDIA 57 - Hostal Nadal 61

phoca_thumb_m_foto009Darrer partit de la 1ª volta d'aquesta segona fase i continuam sense sebre guanyar un partit. El partit va començar amb un ritme alt, amb atacs poc elaborats, cosa que feia que l'eficàcia anotadora no fos la millor que podem tenir. Mentres, en defensa, teníem una bona actitud però les faltes de concentració en les línies de passada i no assegurar el rebot defensíu ens costaven bastants de punts. Amb tot això es va arribar al final del primer quart amb el resultat de 11 - 15.

En el segon quart vàrem cercar molt més els nostres jugadors interiors, els quals varen ser capaços de treure moltes faltes a favor; com a dada comentar que vàrem tirar 14 tirs lliures en aquest quart. Només el poc encert en els tirs lliures (6 de 14) va fer que al descans la diferència es mantengués en 4 punts (29 - 33).

Un mal inici de tercer quart, amb un parcial de 2 - 6 en els 3 primers minuts, ens va col.locar 8 punts per darrera. Va ser quan vàrem decidir canviar la defensa a zona per a intentar variar un poc la dinàmica, cosa que no vàrem aconseguir immediatament, ja que la diferència al minut 29 es mantenia (40 - 48). Però entre el darrer minut del tercer quart i els 4 primers minuts del darrer quart, un parcial de 13 - 0 (inclosos 3 triples) ens va donar un avantatge de 5 punts (53 - 48) amb només 6 minuts per jugar-se.

A falta de 3 minuts seguíem per davant 55 - 51. Però incomprensiblement aquí va acabar per nosaltres el partit. Ni un temps mort a falta de 2 minuts va servir per refredar el cap i cercar bones opcions de tir. Aquests darrers minuts són una mostra del que NO s'ha de fer en un final ajustat; tirs precipitats a partir d'un joc individualista, no assegurar el rebot defensiu, fallar cistelles fàcils... Al final 57 - 61.

A veure si en la 2ª volta aconseguim millorar la imatge que hem donat fins ara. Segur que entre tots tornarem a trobar el camí de la victòria.