DAKOTA ALCÚDIA 62 - Bàsquet Pla 71

Bon partit el disputat diumenge passat dins Alcúdia contra el líder d'aquesta segona fase. Tot i així ens vàrem quedar a les portes de la victòria, pero hem de seguir treballant fort per intentar tornar a guanyar partits.

Els primers 5 minuts de partit l'equip va sortir molt enxufat tant en defensa com en atac, cosa que es reflexava en un marcador parcial d'11 a 2. Després d'un temps mort ells varen començar a anotar de forma més fluïda, pero noltros també seguíem anotant encara que la seva defensa es començava a ajustar. Així, al final dels primers 10 minuts el marcador era de 18 - 11. Destacar que fins a 6 jugadors diferents del nostre equip havien aconseguit anotar en aquest primer quart.

En els següents 5 minuts ens va costar molt més trobar la cistella rival, mentres que totes les nostres faltes es traduïen en 2 tirs lliures que varen sabre aprofitar molt bé; el parcial aquesta vegada va esser en contra de 5 - 11, deixant el marcador en un igualat 23 - 22. Fins al descans els dos equips vàrem seguir anotant de manera alterna, arribant a un igualat 32 - 30 al marcador.

Sabem que moltes vegades el tercer quart serveix per a decantar el partit d'una banda o d'una altra, pero en aquest cas va servir per a veure als 2 equips lluitant al màxim, cadascún a la seva manera, i deixant-ho tot per decidir en els darrers 10 minuts ja que el marcador de 19 - 19 va mantenir la diferència de 2 punts del descans (51 - 49).

Dues cistelles consecutives ens col.locaven 6 punts a dalt en el minut 33 (55 - 49), pero aquí és on em de treballar més, ja en aquests minuts decisius és on ens costa més continuar amb la bona feina feta durant tot el partit; Un parcial de 0 - 9 en els següents 4 minuts ens col.locaven 3 punts per davall (55 - 58). Tot i així s'ha de dir que fins al final vàrem intentar cercar accions combinatives que no varen acabar amb l'objectiu final de la cistella, pero millor fer-ho així que no amb accions individuals. Al final derrota 62 - 71.