Calvià 76 - DAKOTA ALCÚDIA 74

Bon partit el disputat aquest darrer diumenge contra un equip que segurament jugarà el campionat de Mallorca. Ha estat la tònica d'aquesta segona fase fins a día d'avui; l'alternança de partits en els que hem competit fins als darrers segons i que no hem tengut la sort de guanyar-ne cap amb partits en els que al descans el partit ja pareixía perdut.

El primer quart jugat el diumenge va esser dels que agraden a sa gent, ja que cada atac era pràcticament sinònim de canasta anotada, tant que el marcador era de 19 - 23 a favor nostre. Comentar que 13 dels 23 punts els va anotar en Miquel Socies, que va sortir molt enxufat com la resta dels companys.

En el segon quart, com era d'esperar, l'encert anotador va davallar bastant, tant que en el minut 17 el marcador era de 32 - 30, és a dir, només havíem pogut anotar 7 punts en 7 minuts. Tot i així la dinámica seguía essent positiva; només havíem de posar més atenció a les segones ajudes. En els 3 darrers minuts vàrem anotar 3 triples de manera consecutiva, el que ens va tornar a posar per davant; El marcador al descans era de 38 - 39.

En el tercer quart vàrem estar correctes en atac pero en defensa no vàrem sabre aturar un dels jugadors interiors de l'equip contrari, el qual ens va anotar 14 punts en 10 minuts, deixant el marcador al final del tercer quart en un igualat 58 - 53. Un parcial a favor nostre de 4 - 9 en els 5 primers minuts va deixar el marcador en empat a 62, deixant-ho tot per decidir. 2 triples en contra en menys d'1 minut pareixia que donaven el partit per perdut, pero l'equip va sabre reaccionar fins tornar a acostar-nos a 1 punt amb només 2 minuts per jugar.

D'aquí al final varen passar moltes coses que haguessin pogut decantar el partit al nostre favor, pero no va poder esser. El marcador final va esser de 76 - 74.

Destacar la gran actuació anotadora de'n Miquel Socies, que va acabar per damunt dels 30 punts i de tot l'equip que va lluitar fins el darrer segon. Aquesta és l'actitud. Aquest proper diumenge anam a jugar a Bons Aires, un equip amb el que ja hem jugat 3 partits molt igualats tots ells; A veure si aconseguim guanyar-lo aquesta vegada. Ànims.