Bons Aires 57 - DAKOTA ALCÚDIA 52

Seguim sense estrenar el caseller de les victòries i seguim sense sebre jugar els darrers minuts del partit. A diferència d'altres partits, en els primers minuts ens va costar entrar dins el partit; Així, en el minut 4 el marcador era de 8 - 2 en contra. Poc a poc vàrem començar a encistellar de manera més fluïda, pero en defensa donàvem moltes facilitats, sobretot en forma de rebots en atac.

Al final del primer quart anàvem 8 punts per davall al marcador (18 - 10). Pero com també és habitual en els nostres partits, a l'inici del segon quart, un parcial de 4 - 14 a favor nostre en 6 minuts, ens va col.locar per davant amb un avantatge mínim (22 - 24). Fins al descans, ambdós equips vàrem alternar cistelles deixant el marcador de 31 - 30.

En el tercer quart hi va haver 5 minuts per a cada equip, ja que vàrem alternar un parcial en contra de 9 -2 en els primers minuts i un a favor de 2 - 9, deixant el marcador exactament com al descans, amb 1 punt de diferència (42 - 41).

Pareixía que la dinámica dels darrers 5 minuts continuaría en el darrer quart, pero no va ser així, ja que un pobre empat a 7 en els primers 7 minuts seguía mantenint el partit igualat (49 - 48). I aquí ens vàrem quedar en atac, ja que un parcial de 6 - 0 va deixar el partit vist per sentencia. Al final 57 - 52 i un partit més que deixam escapar en els darrers minuts.