DAKOTA ALCÚDIA 64 - Bàsquet Mallorca 61

A la fí una victòria que fa justicia per tots els partits en els que hem estat lluitant fins al final i que hem perdut per diferències molt curtes. Sense tenir cap objectiu classificatori, només ens queda donar el màxim en cada partit, i això és el que vàrem parlar dins el vestuari abans de començar el partit.

Amb això, els 5 primers minuts de partit vàrem començar concentrats, sobretot en defensa, on només ens varen anotar una cistella en joc; El marcador reflectía un 11 - 3 molt positiu. Pero d'aquí al final del primer quart ens va costar trobar bones opcions de tir, tant que només vàrem anotar 4 punts (inclosos 2 tirs lliures), mentres que la nostra defensa ja no era tan sòlida. El 15 - 13 en els primers 10 minuts ho demostra.

En el segon quart ambdós equips vàrem anar alternant cistelles, sempre amb avantatges mínimes a favor nostre. Destacar l'encert exterior d'aquest quart, en el que 3 triples ens varen mantenir per davant en el marcador (34 - 30). Dir també que hi va haver algunes jugades en les que vàrem sabre moure la pilota amb passades ràpides, sense abusar del bot com feim equivocadament amb massa ocasions.

Un parcial favorable de 10 - 2 en els 7 primers minuts del tercer quart ens varen deixar amb un màxim avantatge a favor de 12 punts (44 - 32); d'aquí al final del quart només vàrem anotar una cistella més en joc, amb la qual cosa la diferència es va veure reduïda al 46 - 39. Comentar que es varen fallar unes quantes cistelles molt fàcils amb les que s'hagués pogut deixar sentenciat es partit.

Cinc punts consecutius només començar el quart definitiu ens varen tornar a deixar amb 12 punts d'avantatge, deixant el partit molt ben encarrilat pels nostres interessos. Va ser aquí quan va tornar a apareixer la "por" a guanyar el partit per la via rápida, i un incomprensible parcial en contra de 1 a 14 va donar la volta al marcador quan només quedaven 3 minuts per jugar-se (52 - 53). Arribats a aquest punt el partit pareixia tenir el mateix guió que tots els altres partits igualats; Pero aquesta vegada una pilota recuperada + cistella en contraactac den Miquel Socíes i un triple de'n Llorenç Cerdà (que s'havia recuperat d'un cop molt fort al nas) varen sentenciar un partit que hagués pogut anar a sa pròrroga si l'equip contrari hagués anotat un molt forçat tir de 3 punts. Resultat final 64 - 61.

Com a nota negativa comentar la lesió al turmell d'en José Miguel Gomila, que segur en dues setmanes ja tornarà a estar apunt per donar guerra. Ànims. Vull donar l'enhorabona a l'equip per la victòria i per, tot i la situació de l'equip, ahir érem 12 jugadors preparats per jugar. Ara tenim una setmaneta de descans i després ja només ens quedaran 2 partits per jugar, un a Alcúdia i l'altre a Sóller. Anem a acabar la temporada de la millor manera posible...