Gran partit i victòria a Santa Maria (38-69)

Tot i les ja conegudes baixes d'Aina Jofre per lesió (ànims Aina, que ja queda menys), Silvia Moreno, per motius laborals i de tenir a Marian Velasco "tocada" d'un peu, el nostre equip va realitzar un gran partit a Santa Maria , gràcies al joc de conjunt. A més, afrontava aquest encontre amb moltes ganes de jugar, ja que únicament era el segon partit de la temporada.

Després d'uns primers minuts de tempteig (6 a 5 en el minut 6) l'equip va encadenar un parcial a favor de 12 a 6 basat en una bona defensa, ràpids contraatacs i l'encert en el tir exterior (2 triples en aquest quart), finalitzant el quart en avantatge 12 a 17.

El parcial favorable va continuar en el següent període sumant un 17 a 5 entre els minuts 10 i 16, amb 3 triples més. I tot i 3 minuts de baixada es va finalitzar el quart amb el resultat favorable de 23 a 39.

A l'inici del tercer quart les nostres jugadores van sortir disposades a no baixar el ritme ja sentenciar el partit, cosa que van aconseguir, tot i el canvi a defensa zonal del rival. L'aportació de la banqueta i l'esperit d'equip van permetre mantenir la intensitat, i fins i tot augmentar-la. El parcial d'aquest quart va ser demolidor, 22 a 4 per a les nostres, amb 4 nous triples en aquest període i una gran defensa. Resultat 27 a 61.

L'últim quart va ser el pitjor de les nostres, en part per la diferència en el marcador i en part perquè l'equip rival va seguir lluitant en tot moment. Així es va arribar al final del partit amb el resultat de 38 a 69, després d'un bon partit per part del nostre equip.