Gran partit de les séniors contra el Binissalem (79-34)

phoca_thumb_m_foto001Tot i el resultat final, el partit es presentava complicat, ja que el rival comptava amb els seus tres partits disputats fins ara per victòries. Però el nostre equip va realitzar un partit molt complet, dominant àmpliament en el resultat de principi a fi.

La sortida en tromba, basada de nou en una gran defensa col.lectiva que permetia llançar el contraatac fàcil i en un gran encert en el tir exterior, ens posava amb un clar avantatge en el marcador ja en el minut 5 (14-4). La intensitat i l'encert es van mantenir i malgrat la defensa en zona de l'equip contrari la diferència va seguir augmentant, per acabar el primer quart amb el resultat de 29 a 9.

El segon quart va ser diferent. El Binissalem va sortir disposat a demostrar que són un bon equip i va ajustar la seva defensa, millorant també en el llançament. Malgrat tot les nostres sèniors van mantenir la bona línia i encara que es va perdre el parcial del quart (15-18), es va mantenir una àmplia diferència al descans: 44-27.

Després del intermedi l'equip va sortir disposat a recuperar la intensitat de l'inici de partit. Una bona circulació de pilota en atac, més la defensa col.lectiva que va donar l'opció de córrer el contraatac i anotar amb facilitat, ens va permetre tornar a dominar el joc. A més l'equip contrari, tot i continuar lluitant, no tenia el dia en el llançament. El parcial del quart ho diu tot: 19 a 4, per un resultat de 64 a 30.

L'últim quart no va fer més que confirmar la competitivitat del nostre equip, que no es va conformar amb el bon partit realitzat fins al moment i va continuar amb la mateixa intensitat. Defensa, contraatac i encert en el llançament per a un parcial de 15 - 4 i el resultat final de 79 - 34.

Enhorabona a totes les jugadores i a seguir treballant dur.