Victòria en un partit molt irregular (64-57)

phoca_thumb_m_foto006El partit es presentava amb les ja conegudes baixes en el joc interior d'Aina Jofre i Laura Rosselló, ambdues lesionades del genoll. A més es sumava la baixa de Silvia Moreno, afectada d'unes estranyes febres africanes, però ja en recuperació. El rival, La Salle, debutant en la categoria, és un equip barreja de veterania i joventut que probablement anirà a més al llarg de la temporada.

Els primers avantatges eren per al nostre equip (6-2 minut 6), però l'equip visitant demostrava de seguida que venia disposat a donar guerra amb un parcial d'1 a 7. Al final del quart el marcador era de 15 a 11 per les nostres.

El segon quart va ser un continu intercanvi de cistelles entre tots dos conjunts. Les nostres jugadores alternaven grans defenses que ens permetien córrer el contraatac i anotar amb facilitat, amb defenses en les que es cometien errors importants que aprofitava el rival gràcies a la seva qualitat. Així com atacs posicionals on circulava molt bé la pilota, amb altres on es perdien pilotes incomprensibles. Marcador 31-25 al descans.

Una major concentració i gran esforç col.lectiu es transformava en un parcial de 8 a 2 en els primers 5 minuts del tercer quart, per a una important diferència de 12 al marcador (39 - 27). Però el rival reaccionava immediatament i amb un parcial de 3 a 11 tornava a igualar el partit (42-38). Després d'un triple sobre la botzina acabava el quart amb el resultat de 46 a 40 per les nostres jugadores.

De nou, parcial favorable al nostre equip de 6 a 0 en els primers 5 minuts de l'últim quart per a una còmoda diferència de 12 (52 - 40), i de nou parcial 6 a 17 de les visitants per ajustar el resultat i col.locar a només un punt a falta de 2 minuts per jugar-se (58-57). Però diverses bones defenses i l'encert en els tirs lliures en l'últim minut ens van donar la victòria després d'un difícil partit, en què el nostre equip va ser molt irregular.