Derrota inapel.lable (42-61)

Si ja són sempre interessants els derbis entre aquests dos clubs per la rivalitat esportiva local, aquest podia ser-ho més encara a causa de la posició dels dos equips en la classificació. Un com a líder imbatut i l'altre, el nostre equip, com a segon destacat. Però tot i que a priori podia ser un partit igualat, la realitat va ser molt diferent.

L'equip que actuava de visitant va sortir molt ficat en el partit i gràcies a una forta defensa, ràpids contraatacs i l'encert de la seva millor jugadora Silvia Lara (genial una vegada més, amb 18 dels 21 punts del seu equip en el primer quart) es va distanciar ràpidament en el marcador. Després dels primers 10 minuts el resultat era un clar 12-23.

El segon quart va seguir pel mateix camí i, malgrat els intents de les nostres jugadores, la diferència va seguir augmentant. Les contínues pèrdues de pilota i mal balanç defensiu, propiciant fàcils contraatacs del rival, unides a la manca d'encert de cara al cércol deixaven el resultat en 21-38 al descans.

A l'inici del tercer quart el nostre equip va millorar alguna cosa i recolzant-se en una defensa zonal va aconseguir retallar la diferència fins als 11 punts. Però va ser un miratge, ja que van tornar els mateixos errors de la primera part, disparant la diferència als 21 punts (30-51) al final del parcial.

I l'últim quart més del mateix. El nostre equip intentant retallar la diferència i aconseguint a moments, però sense regularitat. Pèrdues constants de pilota, errors clars en defensa i molt dolents percentatges de tir per a un resultat final que reflecteix el que va ser el partit: 42 a 61.