DAKOTA ALCÚDIA 58 - Marratxí 46

phoca_thumb_m_foto004Bon partit del 1 ª autonòmica femenina que confirma la millora oferta la setmana anterior. El fet de recuperar a poc a poc algunes jugadores lesionades (no totes encara, és clar) i de seguir treballant en els entrenaments amb il·lusió malgrat totes les dificultats, sí que es va reflectir aquesta vegada en el joc.

La sortida de l'equip amb bona concentració tant en atac com en defensa, va permetre jugar amb la tranquil·litat i confiança que va poder faltar en altres ocasions. La bona defensa col·lectiva va permetre córrer el contraatac i la bona selecció de tir resultar en bons percentatges que es van reflectir ràpidament en el marcador: 10 a 3 en el minut 7. Després d'un temps mort visitant les coses no van canviar, arribant al final dels primers 10 minuts amb el resultat de 16 a 7.

Les bones sensacions van continuar l'inici del segon quart i mantenint la intensitat i agressivitat tot i els canvis es va aconseguir un parcial de sortida de 6 a 2, ampliant l'avantatge fins als 13 punts. Però diversos errors en tirs lliures i la falta d'encert en el llançament exterior no va permetre mantenir l'avantatge, arribant al minut 20 amb el resultat de 22 a 17.

Només acabar el descans l'equip visitant aconseguia tres jugades consecutives de tres punts per empatar el marcador a 26 al minut 25. Però el nostre equip va reaccionar de manera fantàstica aconseguint un parcial de 10 a 0 en 2 minuts, de nou basat en la bona defensa col·lectiva i en la tranquil•litat en atac. S'arribava a final del tercer quart amb el resultat de 41 a 32.

I les nostres van iniciar els últims 10 minuts del partit amb la intenció de no deixar escapar la primera victòria en aquesta fase de classificació. Així doncs la bona defensa i certa millora del percentatge en el tir exterior va permetre mantenir l'avantatge al voltant dels deu punts gairebé en tot moment. Fins i tot arribant a gaudir d'un màxim avantatge de 14 punts en el minut 39. Resultat final 58 a 46, després d'un bon partit.

Ànim equip, a seguir treballant i millorant. Segur que amb bona actitud i recuperant poc a poc a les lesionades tornaran els bons moments.