DAKOTA ALCÚDIA 34 - Campos 46

Mal partit del nostre equip contra el Campos, un dels líders de la fase de classificació. El partit es va iniciar amb els dos equips molt concentrats en defensa i poc encertats en l'atac. Fruit d'aquesta situació el tempteig era molt baix arribant al final dels primers deu minuts amb el resultat de 6 a 8.

El segon quart no variava massa, però una bona ratxa en el llançament exterior del nostre equip ens permetia aconseguir un petit avantatge de 4 punts al minut 15 (14 a 10). Però les visitants reaccionaven després d'un temps mort per arribar al final de la primera part amb empat a 16.

L'inici del tercer quart permetia albergar esperances de victòria per al nostre equip, ja que després d'un parcial de 5 a 0 s'aconseguia un petit avantatge (21 a 19). Però quan millor es presentaven les coses l'equip va desaparèixer de cop. Molts nirvis, poca intensitat, nul•la confiança i pèssima concentració per part de les nostres van propiciar un parcial de 16 a 6 per a les visitants en els últims 5 minuts del quart que deixava un marcador de 27 a 35.

I el desconcert continuar l'últim quart. Malgrat un petit parcial que reduïa la diferència a 5 punts amb molt de temps per jugar (32 a 37 en el minut 33) l'equip no aconseguia tenir la tranquil•litat suficient per tornar al partit. Així s'arribava al final amb el resultat de 34-46 havent realitzat, probablement, un dels pitjors (sinó el pitjor), partits de la temporada.