DAKOTA ALCÚDIA 52 - Bons Aires 46

De clau es podia qualificar el partit disputat aquest diumenge de cara a la classificació per al Campionat de Mallorca. A més, l'equip volia demostrar que la mala imatge oferta la setmana anterior va ser només un mal partit. Però els nervis i la responsabilitat es van deixar notar al llarg del partit, i especialment en els dos primers quarts. Mostra d'això són les 25 pilotes perdudes.

A l'inici del partit l'equip es mostrava encallat. Tot i realitzar atacs correctes i amb bona circulació de pilota es perdien algunes possessions i es fallaven llançaments en bones posicions. Encaixant ràpidament un parcial en contra de 4 a 13 en el minut 7. Un temps mort servia per tranquil•litzar a l'equip i, a base d'una bona defensa, s'aconseguia millorar la situació per acabar el primer quart amb el resultat de 10 a 13.

En els primers minuts del segon quart els dos equips intercanviaven cistelles, amb empats i petites diferències de 2-3 punts en el marcador. Però diverses pèrdues de pilota i algun desajust en defensa van fer tornar els nervis i la desconfiança de setmanes anteriors encaixant un parcial en contra de 2 a 8 en els últims dos minuts. S'arribava al descans en una situació difícil: 19 a 28 per les visitants.

I la cosa no feia més que empitjorar només reprendre el joc. El Bons Aires aconseguia ràpidament un parcial 4-0 establint la màxima diferència del partit: 19 a 32 en el minut 23. Però aquí va ser on l'equip es va mostrar més unit. Amb una actitud positiva i amb la intenció de centrar-se únicament en el joc i a donar el màxim cadascuna de les jugadores es va intentar donar la volta a la situació. I es va aconseguir. La defensa es va mostrar més agressiva a la jugadora amb pilota i les línies de passada frenant així l'atac contrari. A més s'aconseguien alguns contraatacs que permetien anotar amb facilitat. La millora també es va traslladar a l'altre costat de la pista i un atac més directe donava millors resultats. Així, el parcial fins al final del quart va ser de 12 a 4, arribant-se al final del mateix amb el resultat de 31 a 36 i millors sensacions.

La dinàmica es va mantenir a l'inici dels últims deu minuts de partit. Un canvi defensiu de les nostres limitava l'anotació rival, de manera que l'atac es mostrava més tranquil i amb més confiança. I així, amb bona circulació i participació de tot l'equip s'aconseguia, per fi, anotar amb certa fluïdesa. El parcial d'aquests primers 5 minuts va ser de 17 a 3, aconseguint una bona renda per afrontar la recta final (48 - 39, minut 35). D'aquí a la conclusió les defenses es van imposar als atacs per part dels dos equips, arribant al final del partit amb el resultat de 52 a 46.