Els provincials confirmen el bon inici contra Son Servera (56-47)

phoca_thumb_m_foto012Divendres passat els nostres jugadors van confirmar les bones sensacions que té l'equip en aquests primers partits de la lliga, que tot i haver arribat abans del que és habitual en aquesta categoria.

Bona culpa d'aquestes bones sensacions la té José Cuevas que ha tret de responsabilitats als exteriors de l'equip que poden concentrar-se en altres aspectes del joc, el principal beneficiat Josep Tomàs que està fent els seus millors partits i s'està erigint com la nostra millor opció en atac , la resta d'exteriors també estan gaudint de més espais i una millor circulació de la pilota.

El primer quart per variar començava regular per als nostres encaixant un parcial de 9-13 a causa de diversos triples de l'equip visitant.
La nota positiva del segon quart va ser veure al nostre "capi" de nou de curt, ja que per motius laborals encara no havia pogut debutar i com no va demostrar que el seu sobrenom no és casualitat i com si no haguessin passat 5 mesos des de l'última vegada que "tocà" una pilota, va 'enxufar' els dos primers triples que intentà. Això sumat a la millora de la intensitat en defensa que deixava a l'equip visitant en tan sols 7 punts ens feia anar al descans amb un punt per davant 21-20.

El tercer quart va ser el més igualat amb un Son Servera que no volia donar el seu braç a tòrcer i mostrava la seva millor cara en aquests minuts, tot i això els nostres van aguantar el quart gràcies a les penetracions de Josep i Toni Sureda, aquest últim molt actiu en ambdues parts de la pista i lluitant tot el temps amb jugadors de més envergadura i pes però això per al nostre 4x4 mai ha estat un problema. El quart acabava 3 punts a dalt gràcies a un triple per part de Christian en els segons finals del quart. 38-35 i tot per decidir en els últims 10 minuts.

Si hi ha un quart que de moment està sent productiu en aquests primers partits és el quart. I aquí és on els nostres van tornar a donar el do de pit. Amb un parcial de 18-12, 10 dels quals de Toni Sureda, deixaven el partit liquidat per un clar, però molt treballat 56-47.

Esperem que la ratxa segueixi i els nostres segueixin gaudint d'aquest joc que sembla que no van trobar massa la temporada passada.

ANOTACIONS: Josep 10 (2 / 2 Tl.), José Cuevas 3 (1 / 2 Tl.), Toni Sureda 14 (4 / 4 Tl.), Pere 7 (5 / 9 Tl.), Christian 9 (1 / 1 Tl. ), Bernat 10 (1 / 2 Tl.), Willy 3 (1 / 3 Tl.).