Victòria dedicada a Josep Cuevas jr. (64-60)

La notícia de la setmana havia estat la paternitat del nostre base Josep Cuevas, per la qual cosa l'equip estava il.lusionat a fer-se amb la victòria per dedicar-la a Cuevas Júnior. Malgrat que la baixa sabíem que ens anava a donar complicacions a l'hora de manejar el 'tempo' del partit. L'equip presentava 11 jugadors, ja que debutaven diversos jugadors que ni havien pogut jugar fins al moment més el Junior Tomeu Mulet, que sembla que li ha agafat el gust a venir amb nosaltres (de la qual cosa estem encantats).

No sabem si novament les teories de Sun Tzu ens seguiran molt de temps, però la veritat és que novament la tàctica ens va funcionar. Però aquesta vegada cost més del desitjat ja que no es va aconseguir agafar el ritme del partit en cap moment.

El primer quart arrencava amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, la qual cosa gràcies al major encert dels nostres ens donava el primer parcial per 18-14.

El segon quart es movia bastant la banqueta i si bé tots el jugadors aportaven alguna cosa es notava la manca de partits i que segons quins jugadors no havien disputat minuts i l'equip no estava molt conjuntat, fruit d'això el parcial per als visitants 12-17 i no un molt agradable 30-31 al descans.

La segona part començava amb un canvi en el criteri arbitral que si bé en els dos primers quarts s'havien sancionat amb falta gairebé tots els contactes, això quedava enrere i s'aplicaven altres criteris que permetien el contacte fins mesures fregant el perillós, la qual cosa als nostres no sol afavorir massa. Tot i que aquest quart era per als locals, els nostres es trasbalsaven en part per la sensació que el partit se'ls anava. Al final del tercer quart 43-46, però no només era la diferència en el marcador si no les sensacions el que no agradava els nostres.

Però novament es va demostrar que el nostre equip fins al moment està jugant uns últims quarts realment bons i en aquesta ocasió es va confirmar la regla tot i que a falta de 5 minuts el marcador reflectia encara un perillós 49-53 després d'un triple del número 5 visitant el qual va estar molt encertat tot el partit. Després de diverses cistelles dels nostres, dos tirs lliures de Pere i un triple de Christian ens posava per davant en el marcador 60-59 aquí és on els nostres van usar la seva experiència, sumat al pobre 1 de 4 en tirs lliures per part del dorsal 10 visitant que es contrarestada amb un 3 de 4  per part de Josep, ens donava el definitiu 64-60.

En definitiva nova victòria dels nostres, que previsiblement es situaran com segons en la lliga. Sembla que es segueix amb la tàctica de la badada que de moment funciona.

ANOTACIONS: Josep 7 (7 / 12 Tl.), Hugo 3 (3 / 4 Tl.), Tomeu Mulet 6 (3 / 4 Tl.), Jaume Alomar 10 (0 / 3 Tl.), Santi Oliver 6, Toni Sureda 3 ( 1 / 2 Tl.), Pere 10 (2 / 3 Tl.), Christian 13 (3 / 5 Tl.), Andreu 2, Willy 4.