Tercera derrota consecutiva (54-38)

Les dues derrotes consecutives en els últims segons dels anteriors partits (potser massa acostumats a guanyar tots els finals ajustats), obligaven als nostres a buscar la victòria a la pista del Bons Aires, tot i que novament l'equip es presentava amb baixes importants.

La zona plantada per l'equip local feia que provessin la seva pròpia medicina els nostres, que demostraven no tenir el millor dels dies en el tir exterior i no aconseguint ficar pilotes dins els problemes no feien més que augmentar. D'aquí el primer parcial amb un pobre 17-6 per als nostres.

El segon quart amb una millor circulació de la pilota atacant amb els dos interiors i carregant bé la zona feia que es trobessin bones posicions de tir i aparegués sobre la pista la reencarnació de Jeff Hornacek (per als curiosos us deixem uns vídeos d'aquest meravellós tirador d'raça blanca)

en el cos d'Eloy i amb tres triples en menys d'un minut feia tornar el parcial a l'equip de Bons Aires que veia com s'esfumava part del seu avantatge en el marcador i arribàvem al descans amb un ajustat 24-19.

El tercer quart es va marcar per la igualtat al marcador amb bon moviment de la pilota novament pels nostres encara que en aquesta ocasió els tirs no es convertien. Cal destacar que en aquest quart la defensa de l'equip local va estar molt bé i només 5 punts consecutius al final del quart feia que l'avantatge fos de 10 punts a favor de l'equip de Palma. 38-28.

En l'últim quart tot i que els nostres ho van intentar de totes les maneres el físic no va donar per més i el partit al final es va decidir per més punts del que desitjat.

Novament com a nota negativa destacar el terrible 7 / 19 en tirs lliures. Cal destacar que Toni Sureda va fer un gran esforç jugant amb una forta grip.

ANOTADORS: Josep 4, Hugo 7, Toni Sureda 3, Christian 9, Eloy 9, Willy 6.