Donen la cara a la pista del líder (74-56)

La visita a la pista del líder es preveia com sempre els partits a Felanitx (sobretot a la pista curta) durs i amb complicacions tenint en compte que l'equip de Felanitx tan sols havia perdut dos partits fins ara (Un contra nosaltres en la primera jornada de la competició). Si a això sumem que a l'equip li està costant tenir tots els seus efectius en els partits, ens fa entendre el resultat.

Malgrat tot el primer quart es va veure que als nostres els agrada competir i que estaven disposats a vendre cara la seva derrota el quart va ser molt igualat i només en dos últims minuts del quart l'equip visitant es va anar després de diversos rebots ofensius amb 16-10 després dels primers 10 minuts.

En el segon quart van aparèixer Hugo amb força a la pintura i l'autèntic MVP del partit Josep els quals marcaven un parcial de 18-21 per als nostres qual cosa ens portava als vestidors amb un interessant 33-31.

Després de la represa els d'Alcúdia seguir amb una forta defensa sobretot del rebot defensiu arribant a estar a falta de 3 minuts per acabar amb un marcador de 42-40. En aquest moment un desafortunat rebot ofensiu anava a marcar el partit d'aquí fins al final perquè si ja només disposàvem de 7 efectius en aquest rebuig Hugo es torçava el turmell, obligant a Pere a haver de jugar encara minvat pel seu trencament de fibres. En aquests 3 minuts de final de quart un parcial de 10-0 deixava clar que el partit es complicava molt.

Malgrat tot es va intentar la remuntada però els esforços per part dels jugadors exteriors d'intentar jugar per dins de la zona, no donaven tots els resultats esperats i només Josep podia seguir amb la seva particular recital de triples (6 en total) arribant al final del partit amb un honrós 74-56.

Destacar la bona actitud de tots els jugadors i esperar que la lesió d'Hugo no sigui de gravetat, així com estar contents per la reaparició de Pere.

Anotadors: Josep 20, Hugo 9, Santi 4, Sureda 7, Pere 2, Christian 13, Willy 1.