Una altra derrota del provincial (44-63)

Una altra derrota i ja van deu les que duen els nostres veterans jugadors, aquesta vegada a casa davant un dels equips capdavanters de la categoria, l'equip de la vall de Sóller que es presentà al pavelló amb una defensa zonal pressionant a tota la pista que desorganitzà el joc del nostre equip evitant que els nostres experimentats jugadors trobassin el ritme de joc que tant de mal fa als nostres rivals.

El partit començà amb un 16-14 per l'equip solleric on el nostre president mostrà galons i punteria aconseguint encistellar 4/4 de tirs de tres remuntant un marcador que s'havia posat 4-12 advers.

El segon quart començà igual que el primer, davant la defensa asfixiant el nostre equip perdé gran quantitats de pilotes cosa que feia que l'equip visitant encistellés amb facilitat arribant al descans amb un 22-28 per l'equip solleric.

A partir del tercer període sempre vàrem anar darrera al marcador, amb parcials força ajustats però sempre del costat visitant acabant el tercer 10-16 i el quart 12-19 quedant el resultat final amb el definitiu 44-63.

D'aquest partit destacar el debut de dos juniors, en Pere i en Lauri que varen ajudaren a l'equip en tot moment estirant amb la seva il·lusió i ganes.

Anotadors: Toni Sureda 17 punts, Cristhian 13 punts, Hugo 8 punts, Pere 2 punts, David 3 punts, Lauri 2 punts.