Son Servera 53 - DAKOTA ALCÚDIA 50

Novament el nostre equip de 2a autonòmica es desplaçava amb pocs efectius, la qual cosa esperem que canviï ja que els partits es fan molt durs i sobretot llargs si no es va amb un mínim de jugadors.

El Son Servera, que està en els llocs de dalt, arribava força més victòries que nosaltres, però segur que recordaven la victòria del nostre equip a casa.

Novament a falta de 3 minuts només hi havia dos dels nostres jugadors sobre la pista ja que les 20:30 és un horari que ens ve una mica d'hora.

El primer quart va ser molt igualat amb una defensa individual per part dels nostres i una zonal per part de l'equip local, amb un primer parcial 12-10 s'arribava al final del primer quart.

Com gairebé tots els equips de la lliga, veuen ràpidament com és un dels talons del nostre equip i en el segon quart el tècnic local ordenava una pressió tota la pista, que els donava un molt bon resultat, ja que els nostres s'ennueguen un poc a la sortida de la pilota i l'equip local aconseguida anotar amb relativa facilitat, d'aquí el pèssim parcial per als nostres de 15-4 arribant al descans amb un 27-14.

Però si alguna cosa té aquest equip és orgull i amb l'inici del tercer quart, tots els jugadors van decidir donar-ho tot i amb una bona defensa dels cinc jugadors en pista i l'ànim dels dos de la banqueta s'aconseguia un parcial de 6-15, deixant el marcador amb un esperançador 33-29.

El tercer quart seguia pel mateix camí i amb un 2+1 de Christian s'aconseguia donar la volta al marcador amb un 41-42 d'aquí fins al minut 39 els nostres van fer el que saben fer, dur el 'tempo' del partit i a falta d'un minut el marcador reflectia un 46-50 que feia pensar als nostres en la victòria. Però a partir d'aquest moment va sortir un protagonista que sempre ha de passar desapercebut, i amb dues antiesportives (una totalment inexistent), dos passos (també inexistents) i dues faltes claríssimes per part de l'equip rival per parar el rellotge, no assenyalades (una fins i tot amb el jugador rival aixecant la mà per reconèixer-la), el nostre equip no va poder passar de mitja pista i el partit va acabar amb un trist 53-50, que esvaïa una nova remuntada d'aquestes que ens tenen acostumats els nostres.

Anotadors: Josep 8, Hugo 6, Santi 5, Sureda 15, Pere 6, Christian 8, Willy 2. A destacar el bon percentatge en els tirs lliures, 18 de 22.