Al Segona Autonòmica Femení se li resisteix la victòria (38-40)

Bon partit el viscut al pavelló, amb nombrós públic per ambdues parts, però aixi i tot, la fortuna una altre vegada ens ha donat l'esquena, i el partit s'ha decantat pel costat de l'equip rival, el Bons Aires.

El partit ha començat fred, per part nostra, i l'equip visitant ho ha aprofitat per marcar distàncies al primer quart, amb un parcial de sortida de 0-8, amb moltes distraccions en defensa, que poc a poc s'han anat arreglant acabant el periode amb un parcial de 7-11.

La bona dinàmica que estavem agafant, ha seguit al segon quart, posant-nos a davant amb el marcador de 15-13, però els darrers minuts la intensitat ha baixat, i hem tornat a rebre un parcial en contra de 0-10, el que ens ha duit al descans amb el marcador de 15-23.

El tercer període hem sortit ben ordenades en atac i en defensa, però tot i així seguiem cometent errades en defensa, que no ens acabava de deixar atracar-nos al marcador. Així i tot, hem aconseguit reduir la distància, i hem acabat el quart només 4 punts a baix. Parcial 13-9, marcador 28-32.

El darrer periode ha seguit la mateixa tònica, però un triple rival ha tornat a posar 7 punts d'avantatge al lluminós, però poc a poc hem anat remontant, amb bones accions en atac tant de Laura, com de Cata, que ha robat una pilota, per encistellar al contraatac i posar-nos només a 4 punts. Tot seguit, Magda, ha tret dos tirs lliures, dels quals n'ha encistellat un, el que feia que estiguéssim a 3 punts, però un molt bon moviment d'una jugadora rival, sota cistella, posava un altre cop 5 punts d'avantatge. Ha estat aquí, quan Laura ha enxufat un triple, que ens posava a dos. Després, falta tàctica, dos tirs lliures fallats per les rivals, rebot per a nosaltres, falta, i treta de banda. S'ha acabat tirant de manera cómoda, però ni el darrer tir, ni la segona opció al rebot, han volgut entrar, pel que finalment, s'ha perdut el partit per 2 punts.

Destacar el debut de Bàrbara, el que vol dir que poc a poc, començam a tenir la plantilla al complet. Destacar el bon partit de Laura, que per moments, l'equip rival no la podia aturar i a Caterina, que de cada vegada produeix més en atac, i aporta força en defensa, i Dolors, que tot i ser júnior de primer, va trobant el seu lloc dins l'equip, aportant de cada vegada en més aspectes del joc. També dir, que l'equip poc a poc va millorant, i que estic content de l'actitut de tot l'equip en general, i que la victòria ja arribarà. I destacar, com a negatiu, la quantitat de tirs senzills fallats, tant de dos, com tirs lliures, aspecte molt important, i  sobretot, algunes pilotes regalades a l'equip contrari, i la nostra transició defensiva.

Finalment, donar l'enhorabona a l'equip del Bons Aires, pel bon partit realitzat, sobretot en defensa i rebot.

I res pus, més que seguir fent feina, i pulir els petits detalls que ens separen de les victòries.

Ànims.

ANOTADORES: Magdalena (8), Laura (16), Cata Amer (4), Dolors (6), Caterina (2), Bàrbara (2).