Tot i perdre, el Segona Femení dóna la cara a Andratx (61-47)

Nova derrota per el segon equip femení, que no acaba de agafar la darrera empenta que ens allunya de la victòria.

El primer quart va començar fred (un dels nostres problemes a canviar), on les rivals,una altre vegada, ens van agafar un avantatge de 7-0. Els canvis van donar el seu resultat, i amb Cati Vadell molt activa, vam aconseguir anotar els primers 4 punts. No obstant, les rivals també van tornar anotar, per acabar el període amb un parcial de 10-4 desfavorable.

Al segon quart, ja i vam entrar més actives, atacant molt bé a la zona, i creant bastants problemes ofensius al rival, però als darres terços del quart, un parell de contraatacs, ens van tirar pel terra la feina feta, acabant el període amb un parcial de 13-13.

El tercer període, va seguir la bona dinàmica, però no aconseguíem acabar de remuntar el partit, ja que cometíem vàries errades en defensa, com regalar 2+1, o no arribar a defensar, tot i així acabàrem aquest parcial 1 punt per damunt, 11-12.

Va ser al transcurs dels primers 5 minuts del període, on vam fer efectiva la nostra remuntada, i a falta de 5 minuts, tansols estàvem a 3 puntets, i com sempre, ens va falta la "xispa" per acabar de rematar, però aquesta vegada no va ser per manca de ganes, sino que no vam convertir les oportunitats que vam tenir, qui sap si per mala fortuna, i on les rivals van anar a la línia de tirs lliures fins a 7 vegades en un quart, mentre que nosaltres només 2, i aquí es on l'equip rival va marcar la distància, gràcies a les nostres "faltes" que les dugueren a la línia de tir lliure, on sempre anotaren el segon, fora opcions a lluitar el rebot per a les nostres. Al final, parcial favorable a les andritxolines, que se'n van endur un "match" molt disputat. 27-18.

Destacar la bona actitud dins pista de totes les jugadores, ja que ho vam intentar fins al darrer segon, i no vam baixar per res els braços. L'únic en contra que puc dir, es la falta de concentració en alguns instants del partit, que ens van costar un grapat de punts en contra. Destacar que a la fí vam ser tot l'equip, i que poc a poc les coses sortiran. Destacar a nivell individual a Laura, que va mantenir el ritme dels altres partits, a Caterina, que va fer molta feina, sobretot en el rebot, i poc a poc va tenint manco por per atacar. Dir també, que Magdalena, tot i no estar en plenes condicions físiques, va voler jugar, i els minuts que va estar en pista, va estar a molt bon nivell, igual que Bàrbara, i Agustina, que poc a poc van agafant ritme de joc, i Cata, que un altre cop, es va deixar la pell a la pista. I com a darrer, destacar també a Cati Vadell, que va tornar a ser la mateixa jugadora activa de la temporada passada, i que fins ara estava desconeguda, tot i que al final, les personals li van passar factura.

Hem de seguir treballant, que crec que la dinàmica es la correcte.

I res pus.

ANOTADORES: Cati Vadell (7, 3/5tl), Caterina (2), Aida (2), Cata Amer (4, 0/2tl), Agustina (2), Magdalena (11, 0/2tl), Laura (19, 4/8tl).