El Segona Femení no pot amb el Capdepera (42-45)

Nova derrota a casa de l'equip de Segona Autonòmica Femení, i una altre vegada per manco de 5 punts, aquesta vegada contra les gavellines, a un partit emocionant fins al final.

Primer quart molt igualat, amb certes imprecions per part dels dos equips, costant anotar punts, però que poc a poc va anar agafant més ritme, jugant bé nosaltres en atac, però permetent moltes penetracions pel centre en defensa, cosa que va marcar la tònica de tot el partit, acabant el primer període amb un parcial de 7-9.

El segon període va seguir la mateixa tònica, amb màxima igualtat, tant en atac com en defensa, treballant bé el nostre atac contra la zona, amb tirs còmodes, i anontant amb més o manco efectivitat, però fora perdre la cara al partit i començant a treballar be en defensa, cosa que ens va permetre endur-nos el parcial, 11-10.

La tònica era bona, només un punt abaix al marcador, pràcticament començava el partit de 0, i les de l'Atlètic Escolar ho van entendre a la perfecció, marcant un bon ritme tant defensiu, com en atac, tot el contrari que les nostres, que van entrar en una espiral de imprecisió, pilotes perdudes, i permisivitat defensiva, el que va permetre que les visitants agafassen diferència al marcador, i enfrontasen el darrer quart amb avantatge. Parcial de 7-15.

Les instruccions eren clares, pressionar tota la pista, per tal de provocar errors a les rivals, i aprofitar-los nosaltres. No va ser així, ja que en els primers 5 minuts del quart, només vam anotar una cistella, mentres les rivals poc a poc anaven sumant, però aquestes coses inexplicables que pasen a la vida, les nostres es van posar la roba de fer feina, i van començar a pressionar, provocant errades, i aprofitant per anotar, tot i que un parell d'accions rivals junt amb uns "despistes" en defensa no acabaven de deixar-nos posar per damunt. I així va ser, es va intentar fins al final, arribant als darrers segons amb opcions, que al final es van esvair.

Destacar el bon partit realitzat per les jugadores visitants, i sobretot, la seva esportivitat, cosa que s'agraeix. Per part nostra, destacar la manca de caràcter guanyador que tenim (amb algunes excepcions) que desafortunadament, es el que ens separa de la primera victòria, i aquest aspecte, se pot treballar, però es 95% questió de voluntat. Pel que fa al nostre joc, dir que de cada cop es veuen progressions, sobretot en atac, on de cada cop són més les jugadores que anoten, cosa molt important. Pel que fa a la defensa, també millora, però encara existeixen petites llacunes per falta de concentració, que de ben segur que es corregiràn. A nivell individual, destacar a Agustina, que es va deixar la pell a la pista, i va fer un partit força complet, I a Dolors, que ja està totalment acoplada a l'equip i a Cati Vadell, que va amb una linia ascendent molt bona.

I res pus.

ANOTADORES: Cati Vadell (7, 1/2tl), Cata Amer (1, 1/2tl), Agustina Salort (2), Dolors Rodríguez (11, 1/2tl), Magdalena Gost (14, 0/1tl), Laura Román (7, 0/2).