Arriba la primera victòria a la pista de Campanet (29-41)

A la fí arriba la primera victòria, a casa del coer, el que no significa que fos una victòria còmoda, ja que fins al minut 3 del darrer període no vam arribar a l'avantatge de 10 punts, i l'equip local va presentar batalla tot el partit.

Veniem d'haver fet un molt bon partit contra el líder, i d'una setmana molt bona d'entrenaments, i això s'havia de traduir en victòria. El primer període va començar molt fred, amb moltes impresicions, amb nervis i amb ganes de sentenciar el partit de sortida i demostrar qui som i què sabem fer, el que ens va a dur a precipitar molt el nostre atac i a no tenir una bona selecció de tir, el que es traduïa en nervis en la defensa, que no acabava d'estar còmoda. Poc a poc entràrem en ritme, començàrem a robar pilotes, i a anotar amb més facilitat, tot i que seguíem errant molts de tirs, i encara concediem cistelles fàcils a les rivals, el que no ens va permetre agafar cap renta important. Parcial de 7-12.

El segon quart va ser el pitjor de les nostres, vam entrar en una dinàmica bastant erràtica, sobretot en atac, ja que en defensa aguantàvem l'estirada rival, però no aprofitàvem les nostres oportunitats, amb només 2 tirs de camp i dos tirs lliures anotats, el que ens duia al descans 4 punts per davant, amb un parcial de 7-6 i un tanteig al marcador de 18-14.

Al tercer quart, es va demanar més intensitat en defensa, i més tranquilitat en atac, però només vam aconseguir arreglar l'atac, ja que la defensa, seguia essent una mica permisiva, però lo suficientment decent com per poder aprofitar les errades rivals, i correr el contraatac, anotant amb comoditat, tot i que al final acabà essent un intercanvi de cistelles. Parcial de 9-10.

Al darrer quart es on vam marcar les diferències, amb 3 minuts vam arribar a la diferència psicològica dels 10 punts que vam saber mantenir amb molt de cap. Aquesta empenta, va ser gràcies a la intensitat defensiva amb la que vam sortir, fora deixar pensar a les rivals i no deixant gaire bé cap forat, robant nombroses pilotes i corrent al contraatac, tot i que ens falta millorar la finalització. Només una cistella ens van anotar en joc per una errada en defensa, ja que una va ser un regal de l'arbitre, que va permetre treure a les jugadores rivals fora que ell hagués tocat la pilota, com havia fet tot el partit, i ens va agafar a tots descol.locats, les rivals incloses, i els altres 2 punts van ser de tir lliure. Al final, parcial de 6-13, i marcador final de 29-41, 12 punts de diferència que ens dóna la primera victòria, i que confio en que no serà la darrera.

Recalcar, que hi ha un aspecte en el que no estic gens content, i es que no vam saber evitar entrar dins la dinàmica de l'equip rival, i els nirvis mal enfocats no ens va deixar desplegar tot el nostre joc, cosa que hagues variat molt el marcador. Però sí que estic content, i molt,  per la tònica que estam mantenint des de fa un temps fins ara i que esper que es mantengui.

Tenc molt clar a qui he de destacar individualment d'aquest partit, però aquesta vegada ho deixaré a l'aire, per si alguna ho vol comentar.

I res pus.

ANOTADORES: Catalina Amer (11, 1/5tl), Agustina Salort (3,1/2tl), Magdalena Gost (13,1/2tl), Bàrbara Alenyar (2), Laura Román (12, 2/2tl).