Derrota a casa del líder (70-25)

Ens presentàrem a Santanyí curtes d'efectius, el que sumat a que jugàvem contra el líder i millor equip de la categoria, va suposar aquesta diferència al marcador.

L'inici de l'equip rival va ser molt fort, amb una zona press (que ja esperàvem) però que aconseguíem passar amb èxit, i anotar el nostre primer llançament, atacant molt bé contra la seva zona, Però les de Santanyi feren gala de la seva superioritat física, aconseguint dominar el seu rebot defensiu, i aprofitant la nostra mollor a l'hora de donar les passades per a córrer algun contraatac, o atacar en atac posicional, el que va fer que l'avantatge augmentàs ràpidament fins al final de primer quart, 21-6.

Al segon quart, vam millorar la defensa, i l'atac era bo, però els tirs no entraven, i les rivals, seguien fent la seva, atacant i defensant molt bé, per acabar amb un parcial de 15-7.

La tònica, va ser la mateixa al tercer període, acabant el quart amb un parcial de 17-6.

Ja al darrer quart, amb el partit més que sentenciat, ambdós equips van baixar el pistó, i així i tot, el darrer parcial fou calcat al del tercer, 17-6.

Destacar que l'equip va fer un bon partit (amb baixes importants com Cata Amer i Cati Vadell) , tot i la diferència al marcador, ja que en tot moment donà la cara contra un equip superior, a més de jugar amb molt bon criteri en atac, i no perdre la cara en cap moment (excepte el darrer període), cosa que a altres partits, ens hagués decantat cap a la victòria. Dir que divendres és el darrer partit del Trofeu aquest estrany que estam jugant, i que després comença la lliga, on realment haurem de demostrar el que sabem fer.

ANOTADORES: Laura (4, 2/2tl), Magdalena (8), Yvonne (7, 3/3tl), Dolors (6, 0/2tl).