El 2ª Femení acaba el Trofeu Serra amb victòria (36-17)

phoca_thumb_m_foto005Derbi de colistes contra el Campanet per acabar la primera part de la temporada, amb la finalització del Trofeu Deportes Serra, amb un partit que no deixà indiferent a ningú.

Les jugadores rivals, sortiren molt ficades al partit, amb moltes ganes de fer-ho bé, el que suposà que s'avancessin al marcador als primers minuts. A partir d'aquí, les nostres varen despertar, i poc a poc començaren a troba cistella, tot i així, el parcial acabà només amb un tanteig de 7-6.

Ja al segon quart, les nostres van canviar el chip, i poc a poc van anar millorant el seu joc, tan en atac com en defensa, per agafar la primera renda important abans del descans, acabant el parcial 15-5, destacant l'actuació d'Agustina en aquest periòde, donant molt de joc i molta de vida a l'equip, tant en atac com en defensa.

El tercer quart, va ser per oblidar, fins al 5 primers minuts, els nirvis i les imprecions no deixaven fluir el joc, tot i que ambdós equips ho seguien intentant. Va ser aquí però, on es va produir un fet que no s'hauria de veure mai dins una pista de bàsquet, i es que una de les jugadores rivals, va pegar una "galtada" a unes de els nostres durant un rebot (amb molt bona actuació i gran gest d'ESPORTIVITAT per part de l'entrenador del Campanet, que acte seguit va comdemnar l'acte, i va enviar a la banqueta a la seva jugadora), el que va acabar per descentrar el quart, amb més nirvis i imprecisions, per acabar amb un parcial de 3-4.

Ja al darrer quart, les nostres es van tornar a centrar, i van tornar a fer un bon joc durant els darrers 10 minuts, per acabar amb un parcial d'11-2.

Al final, treballada victòria, que ens dona força per començar la segona part de la temporada.

ANOTADORES: Magdalena Gost (9, 2/2tl), Laura Román (10, 1/4tl), Danielle Cruciol (2, 0/6tl), Agustina Salort (8, 4/5tl), Caterina Celià (4), Catalina Amer (1, 1/6tl), Dolors Rodríguez (2).

P.D.: ai si hagues entrat algun tir lliure més.......FACEBOOK?, jejeje.