Un mal quart, sentencia al 2ª Aut. Femení (35-41)

phoca_thumb_m_foto018Primera derrota al primer partit de la lliga regular, contra el Joan Capó de Felanitx, que ve a ser més una tercera ronda que una altre cosa, però amb un nom diferent.

Com gairebé tots els partits, les nostres van sortir fredes, i com ja es costum, vam encaixar un parcial d'inici de 0-7. Tot i que no defensàvem malament, el nostre atac contra una defensa individual no funcionava, estava entrebancat, i la superioritat física de les rivals, afegit a l'encert de cara a cistella, marcava la primera diferència, amb un parcial de 9-14.

Al segon quart, les coses milloraren, mantinguérem una bona intensitat defensiva, i millorarem en anotació, però les rivals seguien fent la seva, i seguien anotant, i defensant fort, el que ens impedia remuntar de manera clara. Parcial de 11-10.

Al tercer quart, va arribar l'hecatombe, encaixant un parcial de 3-11, del qual no hi ha massa més coses que comentar, ja que el resultat ho diu tot.

Però al darrer quart, va sortir la casta de les nostres, i demostrant que no són un equip qualsevol, van voler mostrar el que són capaces de fer, i a falta de 5 minuts ja ens havíem col•locat només 2 punts a baix, però a partir d'aquí, tot va caure en contra nostra. Una falta en atac (inexistent), una falta antiesportiva (falta si, però antiesportiva???) i una tercera falta consecutiva, ens deixava tocades, i posava a les felanitxeres a 6 punts de diferències, i a partir d'aquí, se va acabar el partit, amb un intercanvi d'atacs pocs fructífers per part dels dos equips, deixant un parcial de 12-6, per acabar amb un resultat de 35-41.

Destacar, que l'actitud de l'equip va ser molt bona, i que totes van lluitar fins al final, creient en elles mateixes i amb la possibilitat de la victòria, aspecte que de cada vegada anam millorant.

ANOTADORES: Laura Román (16, 6/10tl), Cata Amer (6, 1/4tl), Dolors Rodríguez (2), Yvonne Helquist (1,1/2tl), Danielle Cruciol (4, 2/8tl), Aida Nicolau (5, 1/3tl), Bàrbara Alenyar (1, 1/2tl).

I res pus.

(Versión en Castellano para Dani)

Primera derrota en el primer partido de la liga regular, que viene a ser más una tercera ronda que otra cosa, pero con un nombre diferente.

Como casi todos los partidos, las nuestras salieron frías, y como ya es costumbre, encajamos un parcial de inicio de 0-7. Aunque no defendíamos mal, nuestro ataque contra una defensa individual no funcionaba, estaba entorpecido, y la superioridad física de las rivales, añadido al acierto de cara a canasta, marcaba la primera diferencia, con un parcial de 9-14.

En el segundo cuarto, las cosas mejoraron, manteniendo una buena intensidad defensiva, y mejoramos en anotación, pero las rivales seguían haciendo su trabajo, y seguían anotando, y defendiendo fuerte, lo que nos impedía remontar de manera clara. Parcial de 11-10.

En el tercer cuarto, llegó la hecatombe, encajando un parcial de 3-11, del que no hay muchas más cosas que comentar, ya que el resultado lo dice todo.

Pero en el último cuarto, salió la casta de las nuestras, y demostrando que no son un equipo cualquiera, quisieron mostrar lo que son capaces de hacer, y a falta de 5 minutos ya nos habíamos colocado sólo 2 puntos abajo, pero a partir de ahí, todo cayó en nuestra contra. Una falta en ataque (inexistente), una falta antideportiva (falta si, pero antideportiva??) Y una tercera falta consecutiva, nos dejaba tocadas, y ponía a las de Felanitx a 6 puntos de diferencias, ya partir de ahí, se acabó el partido, con un intercambio de ataques pocos fructíferos por parte de ambos equipos, dejando un parcial de 12-6, para acabar con un resultado de 35-41.

Destacar, que la actitud del equipo fue muy buena, y que todas, lucharon hasta el final, creyendo en sí mismas y en la posibilidad de la victoria, aspecto que cada vez vamos mejorando.