Derrota a Montuïri amb moltes baixes (46-25)

Es presentava un partit complicat, davant un bon equip com és el Montuïri, sumat a les baixes de Magdalena i Bàrbara per questions de salut, i d'Agustina per motius laborals, i així i tot, vam fer un molt bon partit, on les jugadores que havien de donar la cara, la van donar, i molt.

El primer quart, va ser una mica estrany, fins al minut 7, anavem empatats a dos punts, l'equip rival no es trobava cómode amb la nostra zona, i nosaltres, atacant bé, no aconseguiem anotar, fins que a partir d'aquest minut, les rivals van dominar el rebot i van poder correr al contraatac, que tot i que estigues ben defensat, era molt efectiu, acabant el perìode 11-2, amb una solitaria cistella de Dani.

El segon quart, en quant a anotació va ser practicament calcat, les rivals anotant al contraatac ben defensat, però infalible, i nosaltres, fent ballar la zona, però errant els tirs, que no volien entrar de cap manera. A aquest quart, Cati i Cata, van començar a asumir la responsabilitat de l'equip, tan en atac com en defensa, i les constants penetracions de Cata,  van ser els únics punts que vam sumar a aquest quart, amb un parcial d'11-3.

Seguint amb aquesta tònica, de fluidesa d'atac, l'equip va començar a ensumar cistella, i els tirs van començar a entrar, amb una bona direcció d'equip, cercant pilotes interiors i jugant molt bé, i més o manco, aturant l'equip rival, i guanyant aquest periode amb un parcial de 10-11.

I al darrer quart, vam seguir igual, però la superioritat dins la zona de les rivals, que van tornar a sortir com a motos, i tot i que Laura (que va venir tot i estar atrevassant un procés gripal), va donar la cara, duent el pes anotador a aquest quart, van acabar de sentenciar el partit, amb un parcial de 14 a 9.

En conclusió, un altre bon partit de les nostres, que van deixar-se la pell els 40 minuts, però una altre derrota, contra un equip amb opcions de pujar a primera autonòmica. Cal destacar que Cata va aguantar tot el partit fora fer 5 faltes (cosa que no pasa gairebé mai) i Cati, que també va aguantar 35 minuts amb una gran intensitat defensiva, fins que l'àrbitre li va assenyalar un parell de faltes seguides (algunes massa recercades) i es va perdre els darrers 5 minuts. I destacar com a punt final, la bona predisposició de tot l'equip, que tot i saber que jugavem contra un equip molt complicat, van sortir a donar-ho tot i no van donar cap pilota per perduda, tot i la diferència al marcador, cosa que fa que n'estigui molt content.

I res pus.

ANOTADORES: Dani (4), Cata Amer (9, 5/14tl), Cati Vadell (2, 0/2tl), Caterina Celià (3), Laura Román (7, 2/2tl).