DAKOTA ALCÚDIA 29 - Bons Aires 44

Es fa difícil escriure una crònica sobretot, quan el que pretenia escriure, es tot el contrari del que em pertoca contar. Aquell equip que, venia donant la cara contra qualsevol equip, fos el líder o el coer, aquell equip que cumpleix i treballa als entrenaments, no es va presentar al partit de divendres, i encara es desconeixen els motius.

El partit començava tens, com gairebé tots els nostres partits, però poc a poc anavem encalentint, tot i que ens costava fer entrar la pilota a la cistella. L'equip rival, tot i també començar el partit amb varies imprecisions a l'atac, va saber imposar-se a aquest quart, fent valer la seva superioritat sota cistella. Parcial de 7-12.

Al segon quart, l'equip rival només es va haver de preocupar d'estar concentrat, ja que va ser suficient esperar les nostres errades i estar dispostes a aprofitar-les, cosa que van fer a la perfecció, davant la passivitat de les nostres, que estaven dispostes a regalar el partit. Parcial de 4-17.

Al tercer quart, la meitat de les nostres van reaparèixer, i s'aproximaren bastant al que és l'equip del que jo n'estic tant content, i començàrem a fer el nostre bàsquet, provocant alguna errada a les rivals, més centrades en defensa, més concentrades en atac, i fins i tot, ens vam permetre el luxe de correr un parell de contraatacs, però la ferida oberta al segon quart era massa grosa. Parcial de 7-5.

Al darrer quart, es va continuar amb la bona dinàmica del tercer període, però enfora del nostre nivell actual. Milloràrem l'atac, però no donàrem l'extra en defensa que necessitàvem per fer una remuntada díficil, i l'avantatge es va veure mínimament reduït, però no lo suficient com per acabar guanyant el partit. Parcial d' 11-10, i clara derrota per 29-44.

Baix el meu parer, només vam cometre 3 errades greus, la primera, la falta de caràcter demostrat durant els primers 20 minuts del partit, la segona, la falta de confiança en noltros mateixos, i la tercera i més greu, el percentatge de tirs lliures (5/20), que es conseqüència de les altres dues. Però bé, una ensopagada la pot tenir qualsevol, així que no ens queda altra que passar pàgina i seguir mirant envant.

I res pus.

ANOTADORES: Caterina Celià (2, 0/4tl), Magda Gost (3, 1/4tl), Bàrbara Alenyar (4, 2/2tl), Laura Román (14, 2/4tl), Dani Cruciol (6, 0/4tl).

Se hace difícil escribir una crónica sobre todo, cuando lo que pretendía escribir, es todo lo contrario de lo que me corresponde contar. Aquel equipo que, venía dando la cara contra cualquier equipo, fuera el líder o el colista, aquel equipo que cumple y trabaja en los entrenamientos, no se presentó al partido del viernes, y aún se desconocen los motivos.

El partido empezaba tenso, como casi todos nuestros partidos, pero poco a poco íbamos calentando, aunque nos costaba hacer entrar el balón en la cesta. El equipo rival, aunque también empezara el partido con varias imprecisiones en el ataque, supo imponerse en este cuarto, haciendo valer su superioridad bajo canasta. Parcial de 7-12.

En el segundo cuarto, el equipo rival sólo tuvo que preocuparse de estar concentrado, ya que fue suficiente esperar nuestros errores y estar dispuestas a aprovecharlos, cosa que hicieron a la perfección, ante la pasividad de las nuestras, que estaban dispuestas a regalar el partido. Parcial de 4-17.

En el tercer cuarto, la mitad de nuestras jugadoras reaparecieron, y se aproximaron bastante a lo que es el equipo del que yo estoy tan contento, y empezamos a hacer nuestro baloncesto, provocando alguna error las rivales, más centradas en defensa , más concentradas en ataque, e incluso, nos permitimos el lujo de correr un par de contraataques, pero la herida abierta en el segundo cuarto era demasiado gruesa. Parcial de 7-5.

En el último cuarto, se continuó con la buena dinámica del tercer periodo, pero lejos de nuestro nivel actual. Mejoramos el ataque, pero no dimos el extra en defensa que necesitabamos para hacer una remontada difícil, y la ventaja se vio mínimamente reducida, pero no lo suficiente como para acabar ganando el partido. Parcial de 11-10, y clara derrota por 29-44.

Bajo mi punto de vista, sólo cometimos 3 errores graves, la primera, la falta de carácter demostrado durante los primeros 20 minutos del partido, la segunda, la falta de confianza en nosotros mismos, y la tercera y más grave, el porcentaje de tiros libres (5 / 20), que es consecuencia de las otras dos. Pero bueno, un tropiezo lo puede tener cualquiera, así que no nos queda otra que pasar página y seguir mirando adelante.

Anotadoras: Catalina Celià (2, 0/4tl), Magda Gost (3, 1/4tl), Bárbara Alenyar (4, 2/2tl), Laura Román (14, 2/4tl), Dani Cruciol (6, 0/4tl)