DAKOTA ALCÚDIA 33 - Noa's Capdepera 50

Partit intens i tens el que es va veure divendres a la pista blava del nostre pavelló, ja que ambdós equips van lluitar fins al final tot i que la diferència al marcador era suficient.

Al primer quart, vam sortir concentrades en defensa, tan que aconseguiem aturar a la seva pivot, que no ens va fer cap punt a aquest quart, però les altres jugadores també conten, i estaven molt encertades de cara a cistella, tot el contrari que ens pasava a nosaltres, que per molt que ho intentàssim, els tirs no ens entraven. Al final, les rivals pegaren una estirada, i amb un parell de contraatacs agafaren una bona renta per acabar el primer quart. Parcial 6-16.

Al segon quart, se van imposar novament les defenses a l'atac, i novament, vam estar apagades de cara a l'anotació, amb una bona selecció de tir, però amb poc encert i poca efectivitat. Acabant el parcial amb un tanteig de 4-8.

Al tercer quart, ens vam proposar intentar remuntar, i entrar al darrer quart amb alguna opció, augmentant l'intensitat defensiva, però novament la fortuna no va voler que els nostres tirs entrasen, el que ens va fer caure en una mica de desconcentració, ajudat per algunes decisions arbitrals, que van acabar per desquiciar ambdós equips. Parcial de 9-14.

I al darrer quart, com ja ver essent costum, vam donar tot el que duim dins nosaltres, i tot i que el partit estigués gairebé sentenciat, l'equip va donar la cara, i fruit d'això, els tirs ens entraren, i ens vam acabar imposat a aquest quart, però insuficient com per guanyar la guerra amb una sola victòria de 4 possibles.

Destacar que estic molt satisfet de veure que tornam a tenir aquell caràcter que tant m'agrada, i que tot i que hi ha aspectes que són millorables en aquest sentit (tirar-se enterra a cercar balons, i tancar els rebots) veig que hem tornat a la bona dinàmica.

I res pus.

ANOTADORES: Dani Cruciol (4), Cata Amer (9), Magda Gost (5), Caterina Celià (2), Aida Nicolau (2), Laura Romá (9), Cati Vadell (2).

P.D.: Destacar també, que la dinàmica i el bon rollo de l'equip és excel.lent, però això ja mos ho podem guardar per noltros ;).