DAKOTA ALCUDIA 28 - Santanyí 50

phoca_thumb_m_foto002Bon partit tot i perdre contra el sòlid líder de la categoria, el Santanyí, que una vegada més va fer gala del seu alt nivell físic i de joc, més de primera autonòmica que de segona.

El partit va començar molt actiu per part dels dos equips, les nostres passant fora gairebé cap problema la pressió de l'equip rival, i trobant cistella amb més facilitat que a altres partits, sobretot degut a l'alt nivell de concentració defensiva amb el que varem sortir, tot i que la qualitat de les rivals va provocar algunes pèrdues (poques) sortint de la pressió i sobretot, l'alt encert tirant tirs completament incòmodes i a punt d'esgotar-se la posició, que marcàvem la primera diferència. Parcial d'11-21.

Al segon quart, la nostra defensa seguia fent molt bona feina, i no cometia els errors que veniem fent darrerament, lluitant el rebot, sortint bé a les ajudes, etc, però així i tot, les rivals aconseguien anotar més que nosaltres en aquest quart, més que res, degut a que el nostre atac, fluid, ràpid i clar com mai, no aconseguia transmetre aquestes sensacions en forma de punts. Parcial de 8-13.

No se com definir el tercer quart, m'atreviria a dir fins i tot, que va ser algo estrany i insòlit. Només 8 punts anotats entre els dos equips, on l'equip rival només va aconseguir anotar 6 punts, (cosa que crec que no els havia pasat mai) i nosaltres només 2, i això que ambdós equips continuaren amb intensitat en defensa i fluidesa en atac, però la pilota no tenia ganes d'entrar. Parcial de 2-6.

Ja al darrer quart, les coses van tornar pel que havia vengut essent fins ara, bones defenses i bons atacs, tot i que manco efectius que fins al moment, tal vegada fruit de la diferència al marcador. Els dos equips, continuaren defensant fort, sobretot les nostres, que no donàven el partit per perdut, i que seguien lluitant fins al final a totes les possessions, demostrant que si que som un bon equip, i si que tenim caràcter. Al final, parcial de 7-10 i un altre bon partit contra el lider.

Destacar que estic molt content de l'actitut demostrada per totes les jugadores, sobretot la pasa envant que va fer el conjunt de l'equip en defensa, cosa que a la volta que ve, si ho sabem mantenir, ens podrà donar alguna nova alegria.

I res pus.

ANOTADORES: Agustina Salord (3), Cati Vadell (3), Laura Romàn (6), Magda Gost (8), Yvonne (2), Aida (2), Dolors (4).