Desimper Campanet 26 - DAKOTA ALCÚDIA 45

Arribà un nou derbi comarcal entre el Campanet i el Dakota, el quart d'aquesta temporada, i que acabà amb victòria favorable a les nostres, la primera de la lliga.

Bon partit en general de les nostres, donant tot en defensa i intentant fer les coses que s'han practicat en atac, i ja al primer quart agafàrem una mica d'avantatge al marcador, tot i no tenir el dia de més encert en el tir, ja que d'haver estat així, amb el ritme de joc que duiem, el marcador hagués pogut ser més ample, però l'equip rival, no es volia rendir, i tirant de coratge no ens va deixar més de 5 punts d'avantatge, acabant amb un parcial de 6-11.

El segon quart, baixàrem l'intensitat defensiva, i el tir no ens seguia entrant, cosa que aprofitaren les campanateres per anotar amb més facilitat en aquest quart, dominant el seu rebot defensiu, i intentant correr algún contraatac, tot i així el parcial d'aquest quart ens fou favorable a nosaltres amb un 10-11 al marcador.

Després del descans, amb la mateixa premisa de sempre, i que altre cop, ens vam quedar a les portes, pujarem sencers en defensa, un canvi a zona, que va sorgir el seu efecte, tornant a reduir el percentatge anotador de l'equip rival, i intentant millorar el nostre, que no entrava tot el que havia d'entrar, però que ens vam permetre el luxe de córrer algún contraatac, acabant el parcial 5-10.

I al darrer quart, pressió tota la pista, que va tornar a sorgir efecte, on l'equip rival ja no hi pogué fer res per aturar-nes i dominarem el partit fins al final, acabant amb un nou parcia favorable de 5-13.

Al final bon partit de les nostres, que darrerament tornen a estar a un bon nivell, que esperam mantenir fins al final de temporada. Ànims que ja queda poc.

I res pus.

ANOTADORES: Magdalena (7), Laura (12), Dolors (8), Agustina (7), Cati (6), Cata Amer (3), Dani (2).

P.D.: ui, casi casi...però no, jojojo.