Felanitx 44 - DAKOTA ALCUDIA 25

Partit molt complicat de digerir el que es va jugar el divendres passat a la pista del Felanitx contra un equip excessivament agressiu fins al punt d'arribar a ser antiesportiu.

Primer quart estrany, on l'anotació fou molt baixa, sobretot la nostra, que no havia manera de fer entrar cap pilota dins la cistella, mentre que les rivals, que tampoc es que estiguessen massa encertades, van agafar la primera renta al marcador, acabant el parcial amb un tanteig de 7-2.

Al segon quart, les nostres començaren a millorar, fins al punt en que ens posàrem a dos punts, i a partir d'aquí començà l'espectacle. L'equip rival, segurament amb la premisa de posar-nos nirvioses i fer-nos fora del partit, van passar de l'agresivitat defensiva, a la violència defensiva, i ja no defensiva, sino que es va dedicar a pegar indiscriminadament, es tingués la pilota en les mans o no, per acabar amb un parcial de 15-9 al seu favor.

El tercer període mantingué la mateixa tònica, i les nostres continuàvem fora poder anotar amb fluidesa. En aquest esperpèntic quart, ja es va passar de la violència a les amenaces, però de tot això les rivals se'n veien beneficiades, ja que aconseguiren descentrar-mos del partit, acabant el quart amb un parcial de 12-4.

I al darrer quart, ja va ser d'escàndol, les nostres començaren a anotar, i tot i que el partit ja estava sentenciat, a un rebot, una rival va cercar la cara d'una de les nostres jugadores amb el seu colze, el que hagués pogut ser més greu si l'hagués endevinat bé. Aquest quart va acabar amb un parcial de 10-10.

Jo trob que no es necessari a aquesta categoria haver d'arribar a aquest extrem, però es veu que l'equip rival si no té a les seves jugadores bones que són les que estiren l'equip, necessiten altres estratègies per a guanyar als altres equips....que hi farem, hi ha d'haver de tot dins la casa del senyor.

Ánims per a l'equip de Felanitx, que a base de joc net, s'arriben a pujar llocs a la classificació.

I res pus.

ANOTADORES: Cata Amer (3), Laura Román (5), Aida Nicolau (4), Magda Gost (8), Dani Cruciol (3), Caterina Celià (2).