Bons Aires 71 - DAKOTA ALCUDIA 35

Mal partit, molt mal partit de les nostres dins la pista de Son Oliva, on les nostres van parèixer aquell equip que la temporada passada no sentia ilusió per jugar a bàsquet.

Ja des del començament, ens van clavar un parcial de 13-0 fora despentinar-se, però nosaltres estam acostumades a remontar aquests mals inicis, però no va ser així, tot i que amb el primer canvi, les coses van millorar una mica, però les rivals es sentien molt còmodes jugant davant la nostra pasiva defensa, acabant amb un parcial de 26-9.

Al segon quart, les nostres van despertar, van canviar la defensa, i els tirs ens començàven a entrar (cosa que pasa quan un equip defensa), però la diferència era molta encara, i nosaltres només vam poder reduir dos punts, acabant el quart amb un parcial de 9-11.

Al descans es va intentar animar a les jugadores, però va sortir-me el tir per la culata. Aquelles jugadores de les que hem sent tan orgullós, van tornar a desaparèixer, més si cal que al primer quart, encaixant un impresionant parcial de 23-3.

Ja al darrer, vam tornar intentar fer el nostre joc, però ja era massa tard, les rivals seguien anotant, i tot i que nosaltres ara anotàvem, la diferència era massa com per intentar somiar amb una remuntada, acaban amb un parcial de 13-12.

No tenc massa més coses a dir, bàsicament va ser un monòleg de l'equip rival, que va anar a fer la seva feina i ho va fer bastant bé. Ara queden tres partits, a veure mem si acabam la temporada amb bon regust de boca. Tal vegada haurem de fer com en Rudy, i posar-nos unes ULLERES.

I res pus.

ANOTADORES: Cati Vadell (1), Cata Amer (8), Aida Nicolau (2), Laura Román (4), Magda Gost (7), Dani Cruciol (8), Caterina Celià (2) Yvonne Helquist (3).