Noah's 60 - DAKOTA ALCUDIA 61

Sorpresa del nostre Senior Femení, que es van imposar en un gran partit, a un  bon equip, que va lluitar fins al darrer segon, i que ens havia guanyat cada un dels partits d'aquesta temporada, dos d'ells amb relativa comoditat.

Les nostres, pareixien aquell equip pel que jo vaig apostar a principi de temporada, amb les coses clares en defensa, i en atac, però sobretot, un equip amb caràcter, amb moltes ganes de guanyar, i despres dels primers 10 minuts intensos, vam acabar amb un parcial de 13-11 fruit de 2 triples seguits de la numero 8 contrari, contestat per un triplasso de Caterina.

Al segon quart, les nostres va continuar amb bona dinàmica, així és, que la primera cistella va ser d'Aida, un altre triple, fruit de la confiança que ens donava fer bones defenses. En aquest quart, les nostres es van posar ben de veres el traje de fer feina, i lo millor, es que a aquest quart, totes van aportar, sobretot Dani, Caterina, i Aida en el rebot, dominant-lo, sobretot en defensa, i no permetent segones opcions, cosa que van aprofitar les damés, per anotar amb comoditat després de transició, per acabar amb un 12-19 de parcial.

Després però, el descans ens va passar factura, i les contràries, pujant les linies defensives, van conseguir que les nostres es precipitassen en varies accions, i baixasen el ritme defensiu, acabant per encaixar un parcial de 17-6.

Però les nostres van reaccionar, van creure un altre cop en la nostra defensa, que es va tornar a imposar damunt les rivals, fent constants 2x1 a la seva millor jugadora, que aixi i tot, va fer un gran partit. El millor però, va ser que vàrem remuntar a base de feina, i més feina, i a falta de tres segons, es va demanar un minut per intentar empatar el partit. I la jugada va sortir, i tant que va sortir. Laura, després d'un bloc al pal baix, va rebre a la linia de tres, encarant la cistella i anotant el triple de l'empat que forçava la pròrroga, per a l'aegria de tot l'equip.

A la pròrroga, l'equip rival va agafar l'iniciativa, però de la mà de Magdalena, que va tornar estar a mlt bon nivell després d'un parell de partits de desconfiança, l'equip va remuntar una altre desavantatge, acabant per controlar el partit, i guanyant per la mínima a un molt bon equip.

Destacar que totes van estar a un molt bon nivell defensiu, però sobretot, la clau, va ser la defensa del rebot, i la pressió i el ritme que vàrem imposar defensant en zona.

Enhorabona a totes, no podria estar més satisfet de la vostra victòria.

I res pus.

ANOTADORES: Dani Cruciol (7), Laura Román (19), Cata Amer (7), Cati Vadell (2), Caterina Celià (5), Aida Nicolau (6), Magdalena Gost (13), Dolors (2).