Santanyi 64 - DAKOTA ALCUDIA 31

S'ha acabat la temporada del Senior Femení pel que fa als partits a fora camp. El darrer, avui diumenge, en un partit adelantant per questions de polítics, a Santanyí, contra el virtual campió, i millor equip amb diferència de la competició.

Ja al primer quart, les de Santanyí, han deixat ben clar, que tot i ser campiones, no ens deixarien respirar en cap moment, i amb una forta pressió, que hem superat així com hem pogut, ens han començat a fer forat al marcador. Les nostres passaven la pressió, però les vegades que tiràvem, els tirs no entraven, i si no, la gran defensa rival, tallava balons i ens afusellava al contraatac, amb un parcial de 21-9.

Al segon quart, les nostres seguien intentant aturar l'atac rival, però com sempre he dit, fruit d'una molt bona defensa, arriba un bon atac, i així ha estat, les nostres seguien sense trobar la cistella, intentant millorar la defensa, però les de Santanyí duien una marxa extra, per acabar amb un parcial de 18-7.

Aquesta vegada, el tercer quart les hi ha passat factura a elles, ja que nosaltres hem trobat un bon ritme defensiu, i elles s'han entrebancat una mica en atac, igualant aquest periode amb un tanteig de 8-8.

I al darrer quart, amb el partit ja sentenciat, cada un a fer el millor joc possible, i les rivals s'han imposat amb un 17-7 de parcial.

Destacar la bona tasca de Mariaina, l'única junior que ha vengut a donar-mos una mà, que ha lluitat molt, i ha deixat cistelles de molta qualitat.

Ara ja només queden 2 partits per acabar la temporada.