DAKOTA ALCUDIA 62 - Campanet 34

phoca_thumb_m_foto003Després de 27 jornades, arriba el darrer partit de la temporada, amb tota l'il·lusió que pot tenir el que per a més d'una serà el seu darrer partit, un partit que de ben segur cap oblidarà.

Des del principi, la concentració era màxima, i les ganes de guanyar també, per això, vam plantejar d'inici la mateixa defensa zonal, pressionant tres quarts de pista, que ja ens havia donat bons resultats contra l'escolar de Capdepera. I així va ser, des del primer minut ja vam començar a marcar la diferència, i es confirma, que si defensam bé, ens entren els tirs. D'aquí, que el primer quart va acabar amb un parcial de 18-6.

I al segon quart, encara es van pujar més les linies amb la mateixa premisa de no deixar jugar a les contràries a prop de la cistella,  i a partir d'aquí, un monòleg per part del nostre equip, acabant amb un parcial de 25-5. Destacar que al descans, Laura ja havia fet 19  i Cata 13 punts, i estaven dominant el partit totalment.

Després del descans, ens vam relaxar, i es va veure un partit bastant més igualat, però la distància ja era molta com per que es poguessen atracar perillosament al marcador, i l'unic que vam haver de fer, va ser deixar córrer el rellotge, i defensar, però com que la defensa va baixar la intensitat, també va devallar l'anotació, d'aquí que els dos darrers quarts acabassin amb un parcial de 8-10 i 11-13 respectivament.

Destacar que totes van fer un partidasso, el millor de tota la temporada amb diferència, llastima que no hi hagués tot l'equip, però Agus i Bàrbara, aquesta victòria també es vostra.

No me podia imaginar un final de temporada tan bo.

Donar les gràcies a tots els que no han fallat gairebé cap dels divendres que hem jugat aquí, sobretot Cati i Maria, per haver estat al peu del canó tota la temporada, sou unes CRACKS.

I res pus, fins sa pròxima.

ANOTADORES: Laura Román (21), Cati Vadell (2), Caterina Celià (7), Cata Amer (16, 5/5tl), Dolors Rodríguez (8, 4/4tl), Magdalena Gost (4), Yvonne Helquist (4).