Els júniors s'enfonsen al final a De La Cruz (101-48)

Els nostres juniors varen jugar un partit contra un dels millors equips de la categoria, i varen demostrar que estam en el camí correcte, ja que el resultat final es massa abultat per la diferència entre els dos equips.

El partit va estar marcat per les perdues de pilota del nostre equip davant la zona press de l'equip contrari. En el primer quart el nostre equip no va perdre pilotes i va aconsegui estar dins el partit (22 - 15), però en el segon quart es varen tenir 4 minuts tontos que l'equip local va aprofitar per agafar un molt bona aventatge (48 - 25).

A la segona part el nostre equip va poder aguanatar nomes els 5 primers minuts, per després encaixar dos parcials negatius, els quals varen deixar el resultat final de 101 a 48.

Per la meva part donar les gràcies als jugadors per l'esforç realitzat ja que en cap moment varen baixar els braços, i demanar que continuin entrenant amb aquesta intensitat ja que així els resultats segur que arriben.

Per altre banda destacar negativament la lesió d'en Lauri que esperem que no sigui res. Ànims.