Les baixes passen factura als júniors contra Felanitx (45-69)

Amb les importants baixes de Tomeu Mulet i Lauri Cantalapiedra s'afrontava un partit contra Felanitx que a part també comptava amb l'absència per viatge del míster Ivan Canals. El primer quart va estar molt igualat gràcies a la bona intensitat dels nostres i els punts en atac de Carles Villar, que va estar molt encertat durant tot el partit, amb un 15-17 acabaven els primers 10 minuts.

El segon quart l'equip visitant aprofitava errors en atac dels nostres per fer fàcils transicions i punts sense molta dificultat. A això calia sumar que els nostres començaven a tenir problemes que anirien a pitjor més endavant. S'arribava al final de la primera part amb 25-36.

El tercer quart arrencava amb consigna d'intentar contenir l'atac dels visitants i buscar les nostres millors opcions en atac, buscant evitar les males penetracions després la primera passada i buscar que la defensa treballés una mica més per augmentar els nostres percentatges de tir. L'intent no va ser possible ja que es signava el pitjor quart per als nostres 2-19 deixant ja el gairebé sentenciat en finalitzar el tercer quart. 27-55.

L'últim quart va ser un mer tràmit que es van emportar els nostres per 18-14 deixant el definitiu marcador en un 45-69.