Millora dels júniors tot i perdre a Artà (74-49)

Els juniors partit darrera partit continuen millorant el seu joc, però encara tenen els minuts de desconcentració que l'equip contrari aprofita per agafar avantatges.

El partit va començar molt igualat en els primers 7 minuts, però els 3 últims minuts del primer quart varem deixar còrrer a l'equip d'Artà i això va fer que el marcador al final del primer quart fos de 20 - 9.

En el segon quart l'equip va jugar els millors minuts, concentrat al darrrera i amb fluidesa a l'atac arribant al descans 32 a 25.

El tercer quart va començar molt bé pel nostre equip que va remuntar i es va situar a dos punts (43 - 41) a falta de 3 minuts per acabar el tercer quart. Però a partir d'aquest moment l'equip d'Artà va pujar les línies defensives i els nostres jugadors no varen saber superar, encaixant un parcial de 31 a 8 que deixava el marcador final de 74 - 49.

Podem dir que l'equip va jugar a un bon nivell els primers 27 minuts però que es va desinflar en els darrers.